Henter fra COWI og Carucel

19. august 2021

– Det skjer spennende ting i vår portefølje, og vi har behov for flere ressurser, forteller utviklingsdirektør Magnus Skallerud i Selvaag Eiendom. Nå styrker selskapet laget med to nye medarbeidere.

Emil Thompson (26) og Petter Tran (33) er ansatt som henholdsvis utleie- og konseptsjef og prosjektleder i Selvaag Eiendom.

Tran kommer fra stillingen som prosjektleder i COWI. Han er utdannet Msc/sivilingeniør ved NTNU, og har tidligere jobbet som prosjekteringsleder i HENT.

Nå melder han overgang til utviklingsavdelingen i Selvaag Eiendom, hvor han blant annet får ansvaret for leietakertilpasninger i eksisterende portefølje.

– Jeg gleder meg til å ta tak i nye og spennende arbeidsoppgaver i Selvaag Eiendom, og tror min bakgrunn med prosjektgjennomføring fra rådgiver- og entreprenørsiden vil komme godt til nytte. Selvaag Eiendom har et godt renommé i bransjen, og deres fokus på bærekraftige bygninger er en av de mange grunnene til at jeg ser frem til å begynne, sier Tran, som tiltrer stillingen 1. september.

– Petters utdanning og erfaring som rådgiver og entreprenør vil styrke oss og vårt fagmiljø innen bygg. Han skal foredle vår eksisterende portefølje, samtidig som han kan bistå utleieavdelingen i dialogen med potensielle leietakere, forteller Magnus Skallerud, utviklingsdirektør i Selvaag Eiendom.

– Petters entusiasme og pågangsmot passer godt inn i det selskapet vi har og som vi ønsker å utvikle for fremtiden. Vi har ambisjoner om å vokse, og vi gleder oss til å få Petter med på laget.

Ny utleie- og konseptsjef

Emil Thompson er utdannet eiendomsmegler og kommer fra stillingen som eiendomsforvalter i Carucel Eiendom. Han blir Selvaag Eiendoms nye utleie- og konseptsjef fra 1. oktober, og skal primært jobbe med bygulvene på Tjuvholmen og Løren.

– Jeg er takknemlig for tiden jeg har hatt hos Carucel Eiendom, hvor jeg har tatt del i en helt unik reise. Nå er tiden inne for nye og spennende utfordringer i Selvaag Eiendom. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver, bli kjent med nye kolleger og få muligheten til å utvikle meg videre, sier Thompson.

– Selvaag er et tradisjonsrikt, kompetent og dynamisk selskap med gode verdier. De har vært åpne og imøtekommende fra dag en, og jeg gleder meg til å kunne bidra med min erfaring og kompetanse i videreutviklingen av bærekraftige og fremtidsrettede bygulv på Tjuvholmen, Løren og andre fremtidige områder, legger han til.

Eiendoms- og transaksjonsdirektør Amund Mehli ser frem til å ønske sin nye kollega velkommen.

– Til tross for sin unge alder, har Emil lang og bred erfaring – spesielt innenfor bygulv, som er viktig for denne stillingen. Han er en god relasjonsbygger, og vi kommer også til å trekke på hans kompetanse inn mot kontor, forteller Mehli.

– Vi legger et spesielt år bak oss og er sultne på å gjøre mer. Det siste halvannet året har vært tungt for mange av våre kunder, og nå ser vi frem til å utvikle Tjuvholmen, Løren og konseptene våre videre. Sammen med våre leietakere og kunder skal vi jobbe sammen for å skape gode konsepter og destinasjoner, sier Mehli.