Nå skal bygulvene våre igjen yre av liv

26. mai 2021

Etter 197 dager med sosial nedstengning åpner Oslos serveringssteder igjen. Det betyr at det yrende livet endelig vender tilbake til Selvaag Eiendoms bygulv.

Siden 9. november i fjor har det vært full skjenkestopp og stengte serveringssteder i Oslo. Det har betydd tøffe tider for mange av våre leietakere på Tjuvholmen og Løren.

Fra og med onsdag 26. mai er det duket for nye sosiale sammenkomster på Oslos restauranter, gallerier og utesteder, og våre bygulvaktører kan igjen åpne dørene til noen av byens mest attraktive møteplasser.

– 2020 var året som lå foran oss med alle gode forutsetninger til å bli et meget bra år, med lyse utsikter innen alle våre segmenter – deriblant våre bygulv, Tjuvholmen og Løren. De to første månedene inn i året bekreftet retningen, men annerledesåret 2020 tok en skarp vending, sier Cecilie Martinsen, administrerende direktør i Selvaag Eiendom.

– Covid-19 fulgte oss tett gjennom hele 2020 og videre inn i 2021, med strenge smittevernregler og tidvis nedstenging av serveringssteder og andre sosiale arenaer. Med totalt endrede forutsetninger, har bransjen kjempet seg gjennom 2020 og første halvdel av 2021. Derfor er det ekstra gledelig at vi nå endelig kan åpne opp bygulvene våre igjen.