Fullt utleid på under et år

16. desember 2021

– Bygget har gode kvaliteter og en fantastisk beliggenhet, sier eiendomssjef Mette Hammer Nordtvedt.

Spådommer om hjemmekontor og tomme lokaler til tross – på under et år er Selvaag Eiendoms nyoppussede eiendom i Strandveien 12 fullt utleid.

Bygget ligger bare to minutters gange fra trafikknutepunktet Lysaker stasjon – tett på sjøen og de store hovedinnfartsårene – og er lett tilgjengelig med både bil, sykkel, båt og kollektivtransport.

– Vi har fått inn en god miks av leietakere på langsiktige kontrakter. Bygget har gode kvaliteter og en fantastisk beliggenhet, og er det siste året blitt betydelig oppgradert, blant annet med nye fellesarealer, forteller eiendomssjef Mette Hammer Nordtvedt i Selvaag Eiendom.

– Vi ser at parkeringsplasser er en av tingene som etterspørres om dagen, og det er det gode muligheter for her. I tillegg er det kort vei til det meste, og vi samarbeider med nabobygget om en flott kantine, sier Nortvedt.

Store navn

Det er Malling & Co Næringsmegling som har bistått i utleieprosessen, som har resultert i at blant andre Prodecon, Semar, Wilhelmsen, Cobuilder, Teknotherm Marine og ACX Music Group får navnene sine på veggen i det ettertraktede kontorbygget.

– Det har vært effektive og gode prosesser, og vi har truffet markedet veldig godt med konseptet vi har presentert.. Det har vært en god match mellom utleier og de ulike leietakerne, både med tanke på byggets kvaliteter, beliggenhet og profil, sier Live Melhuus i Malling & co.

– Bygget har en veldig god beliggenhet, men har vært en litt bortgjemt perle blant alle kontoreiendommene på Lysaker. Vi har jobbet med å få på plass en tydelig skiltplan på bygget som er godt synlig både fra Lysaker stasjon og E18, og interiørarkitektselskapet Metropolis har sørget for at interiøret har fått en helhetlig rød tråd og at alt henger sammen. Strandveien 12 er et mindre bygg, men har alt man kan forvente av kvaliteter, forteller Melhuus.

Les mer om oppussingen av Strandveien 12 her!

FORNØYD: – Vi har fått inn en god miks av leietakere på langsiktige kontrakter, forteller eiendomssjef Mette Hammer Nordtvedt i Selvaag Eiendom.