– Folk blir overrasket når de ser hva dette bygget har å by på

30. juni 2021

Bare to minutter fra Lysaker stasjon ligger det nyoppussede kontorbygget Strandveien 12. Utleieprosessen har vært en suksess, og nå som folk vender tilbake til kontorene er bygget i ferd med å fylles opp.

– Strandveien 12 er på mange måter en bortgjemt perle som nå får lov til å skinne igjen. Dette har vært et litt anonymt bygg, men nå får det endelig den oppmerksomheten det fortjener, forteller Mette Hammer Nordtvedt, eiendomssjef i Selvaag Eiendom.

– Folk blir overrasket når de kommer hit og ser hva bygget har å by på – både når det gjelder beliggenheten og kvalitetene, forteller Nordtvedt.

Attraktiv beliggenhet

Selvaag Eiendom kjøpte Strandveien 12 i 2019 og har det siste året gjort betydelige oppgraderinger for å løfte eiendommen inn i 2021. Dette innebærer blant annet et nytt inngangsparti med ny lounge og nytt trappeløp.

– Vi har oppgradert fellesarealene og bygger ny nå sykkelparkering og nye garderober. I tillegg har vi laget en ny skiltplan som bedrer eksponeringen mot Lysaker stasjon, forteller Nordtvedt.

Med kort vei til trafikknutepunktet Lysaker stasjon og hovedinnfartsårene E18 og Ring 3, er Strandveien 12 lett tilgjengelig med både tog, buss, båt, bil og sykkel. Området har et velutviklet sykkelveinett, og det er god parkeringsdekning i bygget. Noen få meters gange mot fjorden ligger Lysaker Brygge med ny, flott matbutikk, serveringssteder og spennende butikker – en populær møteplass til både forretningslunsjen og fredagspilsen.

– Dette er effektive kontorarealer som passer godt for leietakere som er opptatte av kvalitet og en sentral beliggenhet med umiddelbar nærhet til gode kollektivknutepunkter, sier Nordtvedt.

Stor interesse

Oppgraderingene er blitt svært godt mottatt i leiemarkedet, og mesteparten av byggets areal på 4000 kvadratmeter er nå leid ut. Konsulentselskapet Prodecon inngikk nylig en ny leieavtale, og blir værende i Strandveien 12 i minst åtte nye år.

– Bygget er veldig bra og med gode kvaliteter. For vår del handler det imidlertid først og fremst om beliggenhet. Vi er mye på farten og her er vi svært tett på knutepunktet Lysaker stasjon, samtidig som bussen stopper rett utenfor døren. I tillegg er parkeringsmulighetene gode. Vi er ofte ute på byggeplasser hvor det ikke er så gode tog- og bussforbindelser, og da er bil og gode parkeringsmuligheter et stort pluss, sier Roy Temthe, daglig leder i Prodecon.

Ingeniørselskapet Semar har også signert en lang leieavtale i bygget. Daglig leder Thor Valsø-Jørgensen forteller at lokalenes utforming var avgjørende for at valget falt på Strandveien 12.

– Svært god kommunikasjon var selvsagt viktig, men det som gjorde at vektskålen tippet i dette byggets favør, var den unike trekantformen på bygget. Formen gjør at det kommer godt med lys inn fra alle kanter, noe som gjør at vi får en svært god kombinasjon av funksjonelle, lyse og trivelige arealer, sier Valsø-Jørgensen.

På jakt etter nye kontorer over ferien? Ta kontakt med eiendomssjef Mette Hammer Nordtvedt hvis Strandveien 12 kan være aktuell for din bedrift.

Her kan du lese mer og se flere bilder fra eiendommen og nærmiljøet.