Kjøper logistikkeiendom på Kjeller

08. april 2022

Selvaag Eiendom styrker logistikksatsningen og utvider porteføljen med 7500 kvadratmeter ved E6.

Nyervervelsen på Kjeller Vest 7 ligger tett på selskapets øvrige logistikkeiendommer på Berger, og er i dag fullt utleid til verktøyprodusenten Hikoki. Med enkel adkomst fra både E6 og RV22, samt kort avstand til Gardermoen og Oslo, er beliggenheten svært ettertraktet innen lager og logistikk.

– Eiendommen ligger gunstig posisjonert, med god synlighet og enkel adkomst fra E6. Vi ser at dette er noe markedet etterspør, og plasseringen midt mellom Oslo og Gardermoen er optimal for mange, sier administrerende direktør Cecilie Martinsen i Selvaag Eiendom.

Etterspurt beliggenhet

Eiendommen i Kjeller Vest 7 er oppført i 2006, og består av en tomt på nesten 12.000 kvadratmeter og et bygningsareal på drøyt 7.500 kvadratmeter. Rundt ti prosent av bygget benyttes i dag som kontor, og lagerdelen har en takhøyde på åtte meter. Det er godt med parkering på tomten, samt et romslig manøvreringsområde og kjøreporter med egen adkomst i bakre del av bygget.

Selvaag Eiendom eier allerede to logistikkeiendommer i Fjellboveien 7 og 13 på Berger. Dette logistikk-clusteret er i dag fullt utleid til byggevaregiganten Bauhaus og transportselskapet Freja.

– Vi merker at etterspørselen etter logistikkeiendommer nord for Oslo er økende, og at store aktører søker seg ut av sentrumskjernen til nye områder langs hovedinnfartsårene. Eiendommene våre på Berger og Kjeller har blant markedets mest etterspurte beliggenheter, og ligger strategisk plassert i forhold til utviklingen vi nå ser innenfor dette segmentet, sier Martinsen.

Det er Pareto som er selger av eiendommen. Megler har vært 60 Grader Næringsmegling, mens Haavind og Newsec har bistått Selvaag Eiendom med henholdsvis juridisk og teknisk rådgivning.