Xellia Pharmaceuticals forlenger sine 2300 kvm

25. april 2024

Xellia Pharmaceuticals har vært kunde hos Selvaag Eiendom siden Silurveien 2 stod ferdig i 2014. Nå har de valgt å forlenge leiekontrakten sin i ytterligere fem år.

– Vi er veldig glad for å kunne bekrefte forlengelsen av Xellia Pharmaceuticals leiekontrakt i Silurveien 2. Det siste året har fellesarealene som nytt møteromssenter og ny personalrestaurant blitt oppgradert, og det er dermed ekstra kjekt å se at dette er med på å forbli et sted våre leietakere ønsker å være. Xellia Pharmaceuticals er en viktig leietaker for oss, og vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet, forteller Mette H. Nordtvedt, eiendomssjef i Selvaag Eiendom.

Xellia Pharmaceuticals sine lokaler består av både laboratorier og kontorlandskap på til sammen 2300 kvadratmeter. Forlengelsen av leieavtalen trer i kraft høsten 2024.

– Vi forlenget med Selvaag Eiendom fordi vi trives veldig godt i S2 og har laboratorier og kontorlandskap som på en god måte dekker vårt behov. Fasilitetene er fremdeles forholdsvis nye og beliggenhet, kantine, parkering og kollektiv tilbud er bra. Vi har hele tiden hatt et godt forhold til Selvaag Eiendom som utleier og føler det er gjensidig. I sum, veldig liten grunn for oss å se etter et annet sted å være, forteller Knut Danielsen, senior director R&D Oslo i Xellia Pharmaceuticals.