– Vi ser at det allerede er stor interesse for eiendommen

04. april 2022

Selvaag Eiendom blåser nytt liv i det gamle Get-bygget på toppen av Nydalen.

– Nå holder vi på med store ombyggingsarbeider. Vi lager blant annet showroom og nye inngangspartier. Alt skal være ferdig høsten 2022, slik at det er innflyttingsklart når leietakerne kommer, forteller utleierådgiver Live Melhuus i Malling & co.

Hun bistår Selvaag Eiendom med utleie av Maridalsveien 323 øverst i Nydalen, som nå gjennomgår en total makeover.

– For å gjøre bygget så fleksibelt som mulig og treffe et enda bredere segment, har vi sett på alternativ bruk av eiendommen. Derfor jobber vi blant annet med flyten, nye aksesspunkter og intern kommunikasjon, forteller Melhuus.

Med gode parkeringsfasiliteter og umiddelbar nærhet til Ring 3, tror Melhuus at bygget vil egne seg spesielt godt for selskaper som jobber opp mot industrien, og som har behov for lyse og effektive kontorer, verkstedlokaler og bruk av bil i arbeidshverdagen. Byggets store vindusflater gjør det også godt egnet som showroom.

– Vi merker at dette konseptet treffer godt, og det vises god interesse for eiendommen, sier Melhuus.

 

Tenker nytt

For gårdeier Selvaag Eiendom har det vært viktig å tilrettelegge for flere typer virksomheter i Maridalsveien 323.

– Tidligere har dette vært et enbrukerbygg, hvor man har tenkt etasje for etasje. Nå tenker vi mer vertikalt, og har lagt opp til muligheten for flere inngangspartier og egne fløyer, slik at det vil oppleves som et enbrukerbygg også med flere leietakere, forteller eiendomssjef Mette Hammer Nordtvedt i Selvaag Eiendom.

– Her er det muligheter for å etablere både produksjon og showroom, og med mange parkeringsplasser og nærhet til Ring 3 er det ideelt som kombinasjonsbygg for folk på farten, sier Nordtvedt.

I førsteetasje etableres nye funksjonelle fellesområder og ny personalrestaurant, som kan benyttes til alt fra konferanser til sosiale sammenkomster utover normal lunsjtid. Om sommeren blir den flotte uteplassen i hagen en forlengelse av personalrestauranten, med blant annet grill og pergola. Det bygges også nye garderobeanlegg og rikelig med sykkelparkering for å skape et godt mobiliseringskonsept.

– De nye fellesarealene ferdigstilles i september. Resten skreddersyr vi etter leietakernes ønsker, og vi har gode muligheter for å møte deres nye behov for fleksibilitet. Vi opplever stor interesse fra både private og offentlige aktører og kan tilby kontorlokaler fra 600 til 10.000 kvadratmeter, i tillegg til gode lagerarealer med store flater og opptil fem meter takhøyde, forteller Nordtvedt.

Se video og les mer om Maridalsveien 323 her.