Utelivsgründer signerer med Selvaag Eiendom

06. juli 2022

Starter nytt konsept når Tjeld går inn for landing på Tjuvholmen.

Selvaag Eiendom styrker serveringstilbudet på Tjuvholmen. Nå har selskapet signert leiekontrakt med Himkok-grunnlegger og driver av Svanen cocktailbar, Yunus Yildiz, som skal etablere landets første cocktail- og østersbar i lokalene til blomsterbutikken i Tjuvholmen allé.

– Dette skal først og fremst bli en veldig bra cocktailbar med østers, for det finnes ingen ren cocktailbar på Tjuvholmen i dag. Det er vanskelig å finne de virkelig gode bartenderne, men vår styrke er at vi allerede har flinke folk på Svanen som kan bli med over til Tjeld, forteller Yildiz, som utvider fuglefamilien med det nye konseptet.

Målet er å skape en anerkjent cocktailbar som vil bli en destinasjon i seg selv – uansett hvor i byen man befinner seg.

– Samtidig er det viktig for oss å ha et godt arbeidsmiljø og yte topp service for gjestene. Det bidrar til å skape god kultur inne i lokalet, og da blir det et godt sted å være for alle, sier Yildiz.

Himmelens østersfanger

Konsept- og utleiesjef Emil Thompson i Selvaag Eiendom gleder seg til Tjeld åpner dørene i midten av oktober.

– Vi synes det er gøy at Yunus Yildiz vil satse sammen med oss på Tjuvholmen. Dette er en aktør som allerede har vært med på å skape noen av Oslos og verdens beste barer, og vi tror dette blir et unikt tilskudd til Tjuvholmen som både gjestene og andre leietakere vil nyte godt av, sier Thompson.

– Vi ønsker å utvide tilbudet og kundereisen på Tjuvholmen, og ser frem til å skape mer liv i Tjuvholmen allé. Med denne etableringen får vi en ren cocktailbar hvor man ta en drink eller to før eller etter middag, for så å fortsette kvelden på Tjuvholmen, sier Thompson.

Lokalet ligger mellom New Delhi og Paradis, og har fått godkjent bruksendring fra forretning til bar med uteservering.

– Tjeld er himmelens østersfanger, og derfor blir konseptet cocktails og østers, med drinker som matcher smakene i østersen. Lokalets utforming blir ulikt alt annet som finnes i Oslo i dag, og vi gleder oss til å åpne dørene i oktober, forteller Thompson.