Torgløft for Løren

14. mars 2023

Inne på Løren Torg har Meny utvidet lokalet til å bli en enda større og mer innbydende butikk, Norli flyttet inn i nye og flotte lokaler, samtidig som fellesarealene har fått ny drakt i stil med konseptene. Sammen med håndtverksbakeriet Grains, restauranten Eat Thai, Apotek 1 og Alliance Optikk er nå den gode leietakermiksen for torget satt.

– For befolkningen er Løren Torg veldig viktig for et godt og trivelig nabolag. Hvilke tilbud og tjenester vi etablerer her er med på å påvirke dette nabolaget. For oss i Selvaag Eiendom handler utvikling av bygulvene om å skape de gode møteplassene. Da fungerer byrommene, det blir liv og et godt grunnlag også for våre leietakere å utvikle seg videre, slik blant annet Meny er et eksempel på. Det er utrolig spennende å følge med på utviklingen til Løren, samtidig som det er ekstra gøy å se at aktørene våre som leier hos oss ønsker å satse videre på området. Når Meny, som er vår største leietaker på Løren ønsket å oppgradere butikken, bestemte vi oss for å gi torget et helhetlig løft. En felles tro på området, og gjensidig ønske om å satse bidrar til enda bedre nabolag, forteller Emil Thompson, konsept- og utleiesjef i Selvaag Eiendom.

Thompson forteller videre at han er stolt over å kunne invitere nærmiljøet inn til et nytt og fornyet torg.

Meny med større og nyoppusset butikk

Etter 5 uker med oppussing har Menybutikken tatt over Norli sitt gamle lokale og utvidet butikken til det større. Butikken har nå fått separerte inngang- og utgangsparti, større kasser og romsligere plass for å gi kunden en enda bedre og kvalitetsrik handleopplevelse. Totalt sett har Meny økt sortimentet i de aller fleste avdelinger, og samtidig bevart sitt velkjente utvalg av fisk, kjøtt og drikkevarer.

– Meny Løren har endelig åpnet igjen etter 5 stengte uker. Vi er utrolig stolte av den nye butikken, og Lørenfolket fortjener virkelig en Menybutikk på dette nivået. Jeg vil også påpeke hvor utrolig begeistret vi er for å være en del av denne bydelen, noe som det fantastiske oppmøte til åpningsfesten viste! Flere hundre hadde tatt turen for å se butikken, og det synes vi er utrolig rørende og gøy, forteller Thomas Skogmo, butikksjef ved Meny Løren.