To nye ansikter til Selvaag Eiendom

01. mars 2023

Selvaag Eiendom styrker laget med ny utviklingsdirektør og business controller. 

Anders Jameson Skrede er ansatt som ny utviklingsdirektør og skal ha ansvaret for regulering og utvikling av prosjektporteføljen. Anders kommer fra stillingen som prosjektsjef i Scala Eiendom. Han er utdannet som sivilingeniør hos NTNU med en mastergrad i konstruksjonsteknikk.

– Selvaag Eiendom er en fremtidsrettet og nyskapende organisasjon med en bred og spennende portefølje. Selskapet har mange dyktige ansatte som jeg ser frem til å jobbe videre med for å realisere utviklingsprosjektene og videre vekstpotensiale i tiden fremover, forteller Skrede.

Elias Bøckman er ansatt som ny business controller. Han har etter fullført bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra BI jobbet som analytiker og fungerende investeringsansvarlig i KLP, og det siste året i Flexistore AS som økonomidirektør.

– Selvaag Eiendom er et spennende selskap med stort vekstpotensiale. For egen del er det kjekt å kunne være tilbake i den mer tradisjonelle delen av næringseiendomsbransjen. Jeg gleder meg til å håndtere en sterk portefølje innen kontor, logistikk og bygulv, samt bistå med videreutvikling av økonomifunksjonen, forteller Bøckman.

Dyktige nøkkelpersoner

– Vi ser frem til å få både Anders og Elias med oss på laget. Det er to meget dyktige nøkkelpersoner med kompetanse og erfaring som vil bidra til å nå våre ambisjoner om videre utvikling og vekst, forteller Cecilie Martinsen, administrerende direktør i Selvaag Eiendom.