Mette Nordtvedt går til Selvaag Eiendom

07. mars 2018

Selvaag Eiendom har ansatt Mette Nordtvedt som eiendomssjef.

Mette har lang fartstid i eiendomsbransjen, blant annet gjennom elleve år i Næringseiendom, hvorav de siste syv årene som Salgsdirektør, og nå de siste par årene i Estate Media som forretningsutvikler for salg og kommunikasjon.

«Jeg er takknemlig for mange gode år i Næringseiendom og Estate Media. Jeg har hatt en fantastisk reise sammen med flotte kollegaer, alle våre kunder og spennende prosjekter. Men, alt har sin tid og nå var det tid for å prøve noe nytt» sier Mette Nordtvedt. «Jeg ser frem til å utvikle meg videre som eiendomssjef i et spennende eiendomsselskap som Selvaag Eiendom, hvor jeg får muligheten til å forme min egen rolle».

«Mette får ansvaret for vår portefølje av kontoreiendommer. Hun har et stort nettverk, svært god forståelse av kontormarkedet, trender og ikke minst kundens behov. Vi ønsker å ansette dyktige mennesker som gjerne kan ha en annen erfaring og bakgrunn enn det som er typisk i vår bransje. Vi ser etter de som kan tilføre selskapet ny kunnskap, som ser ting på en ny måte, som tør å tenke alternativt og som tør å utfordre det etablerte. Vi mener Mette er en slik person og vi ser veldig frem til å få henne med på laget» sier Adm.dir Cecilie Martinsen.