Paradis på Tjuvholmen

21. mars 2018

Selvaag Eiendom fortsetter arbeidet med å revitalisere bygulvet på Tjuvholmen. Paradis Gelateria åpner nå i påsken i nye, tilrettelagte lokaler på Tjuvholmen. I det nye og større Paradis Gelateria vil man kunne nyte egenprodusert is etter italiensk oppskrift og et bredt utvalg av bakevarer, kaker, sjokolade og andre desserter som semifreddo, tiramisu’ og biscotti, samt ekte napolitansk espresso kaffe i hyggelige omgivelser.

 «Vi tror at denne nye lokasjonen er bedre tilpasset for Paradis, som også vil være med på å aktivisere Tjuvholmen allé ytterligere. Med både større lokaler og uteservering vil besøkende, arbeidene og fastboende på Tjuvholmen få et bedre og bredere tilbud hos Paradis. Med egen isproduksjon på stedet, utvidelse av tilbudet med lekre bakevarer og desserter, bidrar dette i vårt arbeid mot å bli byens beste restaurant- og cafe kluster. Det er viktig for oss at vi har et bredt og balansert tilbud hvor man kan velge en kort kaffe og is, streetfood eller en lengre middag på en av våre etablerte high end-restauranter på Tjuvholmen,» sier Kenneth Olsen, eiendomssjef i Selvaag Eiendom.

Paradis Gelateria holdt tidligere til i Lille stranden i lokalet der det svenske dumplings-konseptet Beijing8 åpner om kort tid.

«Paradis Gelateria produserer italiensk iskrem i verdensklasse. En viktig forutsetning for å holde kvaliteten på topp er å lage fersk is hver dag og å lage alt fra bunnen av med ferske kvalitetsingredienser. Siden åpningen på Tjuvholmen i 2012 har vi firedoblet antall gjester, og kjøkkenet viste seg etterhvertå være underdimensjonert for produksjon til våre ca. 250.000 årlig besøkende. Det var grunnen til at vi tok kontakt med gårdeier Selvaag Eiendom og sammen ble vi enige om å flytte Paradis Gelateria inn i større lokaler med mye bedre plass til produksjon og sitteplasser til flere kunder. Selvaag Eiendom har stått for ombygging og samarbeidet har funket veldig bra. Nå gleder vi oss til å åpne dørene igjen,» sier Haron Cazzaniga, CEO og medeier i Paradis Gelateria.