Smaken av Mexico til Tjuvholmen

06. desember 2017

Freddy Fuego har signert leiekontrakt med Selvaag Eiendom og åpner restaurant på Tjuvholmen på nyåret.

 Freddy Fuego etablerte seg i Hausmannsgate i Oslo august 2015 og ble raskt et av byens foretrukne mexicanske serveringssteder. På Freddy Fuego Tjuvholmen vil man kunne sitte og spise i hyggelige omgivelser inne på restauranten,  eller ute på den tilhørende uteserveringen. Man man selvfølgelig også  kan ta med seg maten og nyte den på bryggekanten eller en av de mange hyggelige, utendørs sitteplassene rundt på Tjuvholmen.
Konseptet består av slow cooking  med ferske råvarer – homemade from scratch. Den mexicanske restauranten tilbyr rause porsjoner og et fargespekter i maten man sjelden ser maken til.

”Selvaag Eiendom jobber kontinuerlig med å finne nye, spennende aktører og konsepter som vil være med på å skape Oslos beste restaurantkluster. Vi er stolte av å kunne ønske Freddy Fuego burrito-bar velkommen til Tjuvholmen. I løpet av våren 2018 blir det altså servering av autentisk mexicansk mat i lokalene som til nå har huset Wayne´s Coffee. Vi ser virkelig frem til dette nye tilskuddet på Tjuvholmen og ønsker samtidig å takke Wayne´s Coffee for et flott samarbeid gjennom mange år”, sier Kenneth Olsen, eiendomssjef i Selvaag Eiendom.

«Freddy Fuego: En ildfull nykommer som har alt som skal til for å bli en mexicansk suksess i Oslo”,skrev Aftenposten i sin anmeldelse av Freddy Fuego ved åpningen i Hausmannsgate i august 2015.

Det er Anette Langaas i Cushman & Wakefield Realkapital som har bistått Freddy Fuego i prosessen.