Selvaag Eiendom tester tech-løsninger fra egen Proptech Hub

19. august 2019

Under Arendalsuka 2019 inviterte Ambita til panelsamtale der Selvaag Eiendom var representert for å fortelle om Madserud Proptech Hub.

 

Selvaag Eiendoms administrerende direktør Cecilie Martinsen hadde en sentral stemme i panelet som diskuterte Proptech og hvordan teknologien skal endre eiendomsbransjen fremover.

Selvaag Eiendom har etablert en egen hub på sin eiendom i Madserud allé 34 som utelukkende skal samle folk i, og rundt eiendomsbransjen. Sammen skal medlemmene på Madserud Proptech Hub finne smarte løsninger som alle i bransjen kan dra nytte av.

Da Cecilie Martinsen ble spurt om hvorfor denne huben ble etablert og hvorfor Selvaag Eiendom prioriterer å jobbe med StartUps var svaret klart og tydelig;
«Vi er inne en en tid med en utrolig rask teknologisk utvikling og da må vi som eiendomsselskap sette oss i en posisjon for å forstå utviklingen som skjer, og også gi muligheter for gode ideer som kan påvirke vår bransje. På Madserud Proptech hub inviterer vi også oss selv – og konkurrerende eiendomsselskaper – inn. Her sitter det selskaper som skal dra nytte av hverandre innen bransjen.»

Selvaag Eiendom har allerede inngått avtaler med to av selskapene på Madserud. I sommer byttet Selvaag Eiendom ut eksisterende bilpool-avtale med gründerbedriften HAYK sine el-biler og har inngått samarbeid med Zaptek på etablering av ladestasjoner for el-biler.

Martinsen forklarer at det er et klart mål å teste gode løsninger fra de som sitter på Madserud Proptech Hub. «På den måten tilegner vi oss kompetanse og tester hva som fungerer for oss i hverdagen, samtidig som Proptech-selskapene får testet sine løsninger live. Vi ønsker flere eiendomsbesittere og utviklere velkomne inn til å se etter gode ideer på Madserud,» avslutter hun.

 

Se hele samtalen live-streamet fra Arendalsuka her.

(Foto: Kjell Inge Søreide)