Selvaag Eiendom styrker økonomiavdelingen

29. august 2023

Maria Isabel Cielo Jørgensen og Marita Mäe er nytilsatt i økonomiavdelingen.

– Vi er nå et fullverdig økonomiteam som er klare for å videreutvikle avdelingens mål, og selskapet videre», sier Kristian R. Hafsteen, økonomi- og finansdirektør i Selvaag Eiendom.

Marita startet som regnskaps – og eiendomscontroller i vår. Hun har tidligere jobbet som regnskapssjef hos Vestlia Resort, og som regnskapsfører i Merkantilbygg konsernet i nærmere 10 år. Hun er autorisert regnskapsfører og har en bachelorgrad fra BI innen økonomi og administrasjon. Nå gleder Marita seg til å ta fatt på nye oppgaver.

– Jeg søkte på stillingen fordi jeg ønsket å bygge videre på min erfaring og faglige kunnskaper jeg har opparbeidet meg fra Merkantilbygg-konsernet, forteller Mäe og fortsetter.

– Denne stillingen kan tilby et utviklingsløp med bratt læringskurve og spennende utfordringer innenfor næringseiendom. Jeg er takknemlig for å bli ansatt hos Selvaag Eiendom og håper jeg kan bli en sterk bidragsyter til teamet, avslutter hun.

Isabel er ansatt som regnskapskonsulent. Hun har nylig fullført en siviløkonomiutdannelse fra Universitetet i Sørøst-Norge. Hun starter i sin nye stilling den 28.august og har allerede stor interesse for bransjen. Dette vil bli svært nyttig i hennes nye rolle.

– Jeg skrev masteroppgaven min om eiendomsbransjen! Derfor kunne det ikke bli et bedre valg for meg enn Selvaag Eiendom. Her vil jeg omsette min lærdom til praksis og samtidig heve kompetansen min innen regnskap og eiendom, forteller Jørgensen.

Kristian R. Hafsteen er leder for økonomiavdelingen og ser frem til å få Marita og Isabel med på laget:

– Med Marita har vi fått en person med mange års regnskapserfaring som vil bidra positivt innenfor regnskap og eiendomsforvaltning. Ved ansettelsen av Isabel får vi et friskt tilskudd rett fra skolebenken med ungt pågangsmot. Så dette blir bra!