Selvaag Eiendom søker Community Builder til Madserud Proptech Hub

24. januar 2020

Er du best til å bygge miljø, nettverk og gjøre andre gode? Da er du kanskje vår kommende Community builder.

Vi mangler kanskje en god norsk beskrivelse for hva vi mener med community, men for oss handler det om å skape en tilhørighet der bygger en felles kultur på tvers av alle selskapene som er representert i vårt flotte miljø på Madserud Proptech hub på Skøyen i Oslo.
Her skal vi legge til rette for at medlemmene har en gjensidig glede av hverandres kompetanse, produkter eller tjenester.

Vi ser etter en serviceinnstilt person med godt humør som kan være selve navet for Madserud Proptech hub, og som skal ivareta og følge opp daglig drift, alle medlemmer, administrasjon og arrangementer – alt som skjer i en hektisk og spennende hverdag. Det er et vidt spenn i arbeidsoppgaver, og man må ha stor arbeidskapasitet, være selvgående, initiativrik og handlekraftig. Det er en fordel med erfaring fra /kjennskap til eiendomsbransjen, gjerne innen utleie, kundeoppfølging, og gjerne være godt kjent med å håndtere kommunikasjonsarbeid innen sosiale medier, hjemmeside m.mer. Du må være interessert i mennesker, god på å skape nettverk, være sosial og utadvendt, være tilstede og se menneskene rundt deg. Du er ikke redd for å brette opp ermene og du strekker deg langt for å legge forholdene til rette for våre medlemmer på en god måte, både sosialt og faglig.

Av kvalifikasjoner bør du ha minimum bachelorutdannelse og solid erfaring fra eiendom/hotell/salg eller retail. Du må kunne beherske engelsk skriftlig og muntlig svært godt da flere medlemmer og samarbeidspartnere i vårt miljø er engelsktalende.

Arbeidsgiver: Selvaag Eiendom
Stilling: heltid
Tittel: Community builder
Arbeidsadresse: Madserud Proptech hub, Madserud allé 34, Oslo
Betingelser: Etter avtale
Tiltredelse: Snarest
Søknadsfrist: Snarest og innen 15. februar 2020

Søknad og CV på epost til Hege Skjelbred Hatlemark. Merk med COMMUNITY BUILDER

Ta kontakt