Selvaag Eiendom kjøper logistikkeiendom på Berger

11. februar 2020

Selvaag Eiendom har kjøpt Fjellboveien 7 av Pareto.

 

– Dette er et spennende kjøp, logistikkeiendommen har en meget god beliggenhet i et populært lager- og logistikkområde på Berger. Vi har lenge hatt et ønske om å anskaffe en logistikkeiendom, og denne eiendommen vil tilføre god bredde i vår portefølje, sier Cecilie Martinsen, administrerende direktør i Selvaag Eiendom.

Bygget ble offisielt overdratt til Selvaag Eiendom 5. februar 2020. I dag er bygget fullt utleid til Bohus, som flytter inn i eget nybygg i 2021.

Det er Advokatfirmaet Haavind som har bistått Selvaag Eiendom som juridisk rådgiver under kjøpsprosessen og DNB Næringsmegling som har vært kjøpsrådgiver. Det er også DNB Næringsmegling som har fått i oppdrag å fremskaffe ny leietaker til bygget når eksisterende leiekontrakt går ut.

– Bohus har hatt sitt hovedlager-/anlegg i eiendommen i mange år og når de fraflytter i 2021, er det et stort, velholdt og funksjonelt bygg som nå tilbys i leiemarkedet. Vi ser frem til å gå i gang med å fremskaffe ny leietaker til Fjellboveien 7, sier eiendomsmegler Steinar Frøland i DNB Næringsmegling AS.

– Utleieprosessen er allerede igangsatt for eiendommen. Bygget er svært fleksibelt og har god logistikk. Dette gjør deling av eiendommen enkelt, så den kan tilpasses til flere mellomstore leietakere. Vi mener det vil være god interesse for eiendommen når den skal utleies på nytt i løpet av 2021. Nå har vi endelig fått komplementert vår portefølje slik at vi dag kan skilte med alt fra kontorbygg, bygulv og logistikkeiendom, i tillegg til spennende utviklingsprosjekter, avslutter Cecilie Martinsen.

 
Fjellboveien 7 er en del av Fjeldbo Næringspark og består av et funksjonelt logistikkbygg på 14.900 m2 og en tilhørende tomt på 18.000 m2.

Ta kontakt

  • Cecilie Hauge Martinsen
  • Administrerende direktør
  • 982 65 683