Selvaag Eiendom kjøper i Gregers Kvartalet på Løren

25. januar 2024

Selvaag Eiendom kjøper fire næringsseksjoner i Gregers Kvartalet og styrker porteføljen sin på Løren. – Kjøpet i Gregers Kvartalet representerer en strategisk investering som gir oss et større grep om Løren-området og muligheten til å fortsette bystedsutviklingen, forteller Mari Lill Gjerde, transaksjonssjef i Selvaag Eiendom.

Gregers Kvartalet er et spennende nybygg med gode kvaliteter, fokus på miljø og flott arkitektur. Eiendommen ligger sentralt på Løren, med umiddelbar nærhet til Løren Torg og og Selvaag Eiendom sin øvrige portefølje på Løren.

– På Løren har vi en solid bygulvsportefølje som vi ønsker å fortsette og videreutvikle. Ved kjøpet i Gregers Kvartalet blir dette et godt tilskudd til området med fire nye leietakere til nabolaget, forteller Gjerde.

– Vi er allerede godt i gang med konseptualisering og utleieprosessen. Her blir det viktig å finne de langsiktige og varige konseptene som passer godt inn i den eksisterende leietakermiksen på Løren, avslutter Gjerde.

Gjerde takker Eiendomsplan, USBL Utvikling og DNB Næringsmegling for et godt samarbeid og en konstruktiv dialog gjennom forhandlingene.

CLP har vært juridisk rådgiver for kjøper og Arntzen de Besche har vært juridisk rådgiver for selger.

 

 

 

Illustrasjoner: RIFT og Brick Visuals