Selvaag Eiendom inviterer til åpen uke på Madserud PropTech Hub

24. april 2019

I hele uke 18 (29. April – 3. Mai) inviterer Selvaag Eiendom til åpen uke på Madserud PropTech Hub. Her kan alle som ønsker komme og gå som det passer best.

 

«Ta med deg PC, finn en ledig pult og jobb fra Madserud – eller bare mingle og få med deg noen av de gratis foredragene som arrangeres i løpet av uken. Helt opp til deg, døren er åpen! Vi håper å se deg, « sier Mette Hammer Nordtvedt, eiendomssjef i Selvaag Eiendom. «Formålet med Madserud Uken, som vi kaller den, er at flest mulig skal bli kjent med hverandre, hente inspirasjon og ikke minst å få vist frem hvor flott det er å være medlem i Madserud propTech hub,» avslutter hun.

Det er ingen påmeldingsplikt for å delta. Les mer om Madserud Uken på Facebook/madserudgaard

 

Ukens program:

Mandag 29. April kl 13:00
What is PropTech
v/Katie Barstad, Community Builder Madserud PropTech Hub og Christian Wierød, Unite Living

Tirsdag 30. April kl 09:00-11:00
Gratis frokost (9-10) og Digital Marketing Seminar
v/M51 (10-11)

Torsdag 2. Mai kl. 11:00-13:00
Gratis lunsj
Madserud Member testimonials
v/Emem, Xplorico, Zaptec, Wec360
Vi får høre fra medlemmer hva de får ut av å sitte på Madserud, og hvordan man kan dra nytte av andre medlemmer på Madserud og ikke minst hvordan medlemmene selv bidrar til fellesskapet. (11-12)

Fredag 3. Mai kl 13:00-14:00
How the Real Estate industry is utilizing and can utilize PropTech – Testimonial
v/Madserud PropTech medlem Nikolai Pyke fra Hayk.
Vafler og kaffe.

 

 

Maderud PropTech Hub
Madserud Gård er eiendomsbransjens samlingsted for innovasjon og utvikling av teknologi innenfor bransjen. Her tilbys medlemmene rimelige plasser med fleksible avtaler.
Medlemmene er selskaper som bidrar til eiendomsbransjens utvikling og jobber for nytenkning innenfor PropTech. Blant virksomhetene som skal inn i Madserud Gård, er gründere som har kommet til fase 2, representanter fra eiendomsselskaper, kommunikasjons- og reklamebyråer, arkitekter, entreprenører/ start ups, teknologiselskaper, landskapsarkitekter, driftsselskaper og advokater. Medlemmene skal være utadvendte og villige til å jobbe på tvers. Madserud Gård deles inn i soner, hvor medlemmene kan leie enten fleksible eller faste kontorplasser.
Det er plass til rundt 150 medlemmer fordelt på ca. 2000 BTA.