Selvaag Eiendom inngår avtale med nystartede Intrava

28. januar 2020

Selvaag Eiendom AS har inngått en avtale om implementering av datavarehus og Business Intelligence (BI) løsning med startup-virksomheten Intrava.

 

– Selvaag Eiendom har sett på mange BI-løsninger før valget falt på akkurat denne, som er en skybasert business intelligence og datavarehustjeneste. Vi ble kjent med virksomheten og løsningen på Madserud Proptech hub, og erfarte raskt at Intrava dekker vårt behov bedre enn andre løsninger vi har vurdert, sier CFO Kristian Rosander Hafsteen, i Selvaag Eiendom.

«State of the art» tilpasset eiendomsselskaper
Intrava er en forholdsvis nystartet bedrift, mens utviklerne bak selskapet har jobbet eksklusivt med business intelligence prosjekter innenfor eiendom de siste syv årene.
– Vi benytter de nyeste BI-verktøy og kombinerer disse med internutviklet software som til sammen skaper en robust, skalerbar og allsidig BI-plattform. Løsningen som er skreddersydd for eiendomsutviklere og forvaltere, gjør det mulig å dra nytte av store mengder data uten å investere i interne datavarehus team og lisensiere en rekke dyre programvareverktøy, forklarer Mike van Thiel, CEO og grunnlegger av Intrava.

En spennende utfordrer

– Med Intrava får vi en partner som er ambisiøs, mindre rigid enn andre aktører og som i aller høyeste grad har ambisjoner og er fremtidsrettet i sin måte å tenke på. Dette er en spennende utfordrer i BI-markedet, som vi er veldig tilfredse med å inngå samarbeid med, sier CFO, Kristian Rosander Hafsteen, i Selvaag Eiendom.
– Vi er glade for at Selvaag Eiendom har valgt oss som leverandør og BI-partner. Som oppstartsbedrift er det ekstremt viktig å få de riktige kundene i tidlig fase, slik at vi kan utvikle produktet og tjenestene vi tilbyr best mulig. Selvaag Eiendom er svært fremoverlent og ser teknologi som en viktig støttespiller for å kunne levere bedre tjenester til sine kunder og optimalisere interne prosesser. Dette har de vist tydelig gjennom satsningen på Madserud Proptech hub. I tillegg er de anerkjent både innad og utenfor eiendomsbransjen i Norge med en lang historie som vi er stolte av å ta del i, avslutter Mike van Thiel.

Mer om løsningen 
Intrava er en PaaS (Platform as a Service) programvareløsning, og den egenutviklede teknologien og forretningsmodellen bidrar til en felles struktur for innsamling, bearbeiding, lagring og tilgjengeliggjøring av informasjon knyttet til finansiell rapportering, økonomiske analyser, eiendom, leietakere, kontrakter, herunder støtte for rullerende prognoser, drift av eiendom, innsamling, analyse og presentasjon av blant annet sensordata.

Ta kontakt

  • Kristian Rosander Hafsteen
  • Økonomi- og finansdirektør / CFO
  • 907 76 010