Selvaag Eiendom er kåret til en av Norges beste arbeidsplasser

12. mai 2021

Selvaag Eiendom har oppfylt kravene til den globale standarden Great Place To Work og sikrer seg nok en gang en plass på topplisten over Norges beste arbeidsplasser.

Sertifiseringen utføres av Great Place To Work Institute Norge, og er utdelt etter en omfattende undersøkelse av medarbeidernes tillit, stolthet og fellesskap på arbeidsplassen.

– Vi er veldig stolte av å bli kåret til en av Norges beste arbeidsplasser. Det viser at våre medarbeidere trives hos oss, og har holdt motivasjonen oppe gjennom det som har vært et krevende år for mange, sier Cecilie Martinsen, administrerende direktør i Selvaag Eiendom.

– I Selvaag Eiendom står initiativ og omtanke som bærebjelker i virksomheten, noe som også preger vår kultur. Nettopp dette har vært godt å ha med seg i året som er gått. 2020 – og nå videre inn i 2021 – har satt både våre leietakere og oss på helt nye prøvelser, og da er det fint å se at vi som selskap aktivt jobber for å finne gode løsninger gjennom å ta initiativ. Våre medarbeidere har vist at de tar ansvar – og det er jeg stolt av. Slik har vi også vunnet tillit hos våre leietakere, og med tett dialog har vi sammen manøvrert oss gjennom 2020 og inn i 2021. Vi har vært til stede.

Selvaag Eiendom havner på en åttendeplass i kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser 2021 i kategorien bedrifter med 20–49 ansatte, og har også tidligere fått gode plasseringer på topplisten. Sertifiseringen er gyldig i 12 måneder av gangen. Vi fortsetter med samme fokus og ambisjoner for årene som kommer.