Selvaag Eiendom er igjen Great Place To Work-sertifisert

21. desember 2018

Også i 2018 har Selvaag Eiendom oppnådd sertifiseringen Great Place To Work, en sertifisering som viser at organisasjon har oppfylt kravene til en global standard som kjennetegner gode arbeidsplasser.

 

Selvaag Eiendom mener at ansatte som trives og identifiserer seg med selskapets grunnleggende strategi, og som får anledning til både å utnytte og utvikle sine faglige og personlige ferdigheter, både skaper verdi til selskapet og til fellesskapet.

«Vi er veldig stolte av å kunne skilte med å være en Great Place To Work bedrift. I Selvaag Eiendom skal det være spennende, morsomt og inspirerende å jobbe. Vi jobber hardt – men vi har det gøy på veien. Trivsel i arbeidsdagen og en solid selskapskultur er viktige faktorer som bidrar til at vi når våre mål i fellesskap,  sier Cecilie Martinsen, administrerende direktør i Selvaag Eiendom.

«Selvaag Eiendom har de siste årene jobbet strategisk og strukturert med kultur og lederskap. De har lykkes i med å bygge en kultur preget av gjensidig tillit, tydelig lederskap og et sterk kollegialt fellesskap. Denne endringen har vært avgjørende for vekst og suksess i markedet. Det er inspirerende å samarbeide med en virksomhet som har så god evne til å kontinuerlig forbedre seg. Gratulerer alle i Selvaag Eiendom, dere har grunn til å være stolt!» sier CEO i Great Place To Work, Jannik Krohn Falck.

For spørsmål, ta kontakt med
Cecilie Martinsen
Administrerende direktør i Selvaag Eiendom
cm@selvaageiendom.no / 982 65 683