Selvaag Eiendom blir partner i TheFactory

13. mars 2019

Selvaag Eiendom blir partner i TheFactory, som ble kåret til det beste akselatorprogrammet i Norge i 2017.

– Vi er alltid på jakt etter løsninger som kan skape mer fornøyde leietakere og mer effektiv drift av eiendommene våre. Dette samarbeidet gir oss mulighet til å følge med på hva som skjer innenfor eiendomsteknologi i Norge. I tillegg kan det være med på å løfte de teknologiselskapene vi har samlet på landets første proptech-hub på Madserud Gård, sier eiendomsdirektør Hege Hatlemark Skjelbred i Selvaag Eiendom.

Nytt program
TheFactory hjelper gründere å vokse raskere. Nå har de laget en spesialversjon av programmet for teknologiselskaper som jobber med eiendom.
– Dette er det første programmet innen proptech i Norge og er en tilpasning av programmet vi har hatt innen finansteknologi syv ganger tidligere. Så dette vet vi er et bra program, forklarer Øyvind Grøndalen i TheFactory.

Mentorer fra Selvaag
Selvaag eiendom skal stille med to mentorer i programmet for eiendomsteknologi.
– Foreløpig vet vi ikke hvilke selskaper som blir tatt opp i programmet. Det er et trangt nåløye de skal gjennom for å bli tatt opp. Vi har selvfølgelig håp om at noen fra Madserud Gård blir tatt opp, sier Hege Hatlemark Skjelbred.
Hun har stor tro på proptech-satsingen til Selvaag Eiendom på Madserud Gård. 15 teknologiselskaper er allerede på plass på Madserud gård, og nye er på vei inn.
Eiendomsdirektøren legger til at hun oppfordrer alle gründere som har gode ideer som kan løse utfordringer i eiendomsbransjen om å søke om å bli tatt opp i programmet til TheFactory.