Seks år med suksess som Great Place To Work: – Gleder meg til å gå på jobb hver dag!

14. februar 2024

For sjette år på rad har vi i Selvaag Eiendom blitt sertifisert som en Great Place To Work arbeidsplass. – I Selvaag Eiendom er veien til suksess kort, med et sterkt fokus på å ha det gøy på jobben, skape verdier og resultater, og en kultur som oppmuntrer til deltakelse og initiativ, forteller Mette Hammer Nordtvedt i Selvaag Eiendom. 

Mette har selv jobbet i selskapet i 6 år, og vært gjennom en innholdsrik reise som eiendomssjef for kontor- og logistikkporteføljen.

– I løpet av min tid som eiendomssjef i Selvaag Eiendom har jeg hatt gleden av å jobbe med en variert og spennende eiendomsportefølje. Jeg har kontinuerlig fått utvikle meg og møtt nye utfordringer som har bidratt til både personlig og faglig vekst. I Selvaag Eiendom finner du et miljø med stor takhøyde, høye ambisjoner og rom for å feile. Dette gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag.

Hun forteller videre at et av suksesskriteriene ligger i det sterke samholdet blant kollegaer, og viktigheten av å ha et trygt og støttende miljø der man heier på hverandre.

– Hos oss er det menneskene som står i sentrum. Med en kultur som fremmer samarbeid og medarbeiderskap, har vi som team klart å bygge et sterkt fellesskap. Vi er i dag en god blanding av både erfarne og unge, ambisiøse kollegaer, som gjør at vi sammen stadig løfter oss som et team.

– I tillegg til en variert og spennende eiendomsportefølje, får vi også muligheten til å jobbe med utviklingsprosjekter. Helheten gjør at dette er en plass jeg ønsker å bli, avslutter hun med et smil.