Påmeldingsrekord til Lørenløpet

23. mai 2024

– I år er det påmeldingsrekord med hele 500 løpeklare mennesker. Vi har til og med måtte sette en påmeldingsgrense på grunn av den store forespørselen. Løpebølgen har utvilsomt nådd Løren og det er fantastisk å se det store engasjementet til folket på Løren, sier Julie Solberg Schultzen, innholdsprodusent i Selvaag Eiendom.

Den 25. mai samles nabolaget på Løren for det årlige Lørenløpet. Med startskuddet klart og løpeskoene snørt, inviterer Sterk Helse & Trening, Løren Velforening og Selvaag Eiendom folk i alle aldre til å delta.

– Det er kjempegøy at vi får til Lørenløpet igjen i år. Med 500 påmeldte er det mange naboer som gleder seg, inkludert oss i velforeningen! Det er selvfølgelig mye som skal planlegges, men vi er et veldig godt team og da blir det ekstra gøy, forteller Britt Nesteby Obrenovic, styreleder i Løren Velforening.

Arrangementet er gratis og inkluderer både voksen- og barneløp. Startskuddet går klokken 10:00 for de voksne. Her kan deltakerne velge mellom 5 eller 10 kilometer. Klokken 12:00 er det de yngste påmeldte sin tur med et barneløp i Lørenparken. Alle barn mottar hvert sitt diplom for sin gode innsats og deltakelse.

– Lørenløpet er en fantastisk mulighet for nabolaget å komme sammen, få mosjon og ha det gøy. Det er slike arrangmenter som skaper det gode felleskapet, sier Truls Bech Flåskjer, personlig trener hos Sterk Helse & Trening.

Lørenløpet er et åpent arrangement med forskjellige aktiviteter hele dagen. Her trenger du ikke løpe for å ha det kjekt. Programmet inkluderer både danseopptreden fra The Juice Crew, ballongklovn til alle barna og afterrun hos Tiffany´s.