Nytt galleritilskudd til Tjuvholmen

12. februar 2024

Selvaag Eiendom har signert med galleriet Yellowkorner og styrker Tjuvholmen ytterligere som en kunst & kultur destinasjon.

Amund Mehli, eiendoms- og transaksjonsdirektør i Selvaag Eiendom ønsker galleriet, Yellowkorner velkommen til Tjuvholmen.

– I Selvaag Eiendom er vi opptatt av å skape et levende bysted og tilby både beboere, ansatte og besøkende et variert og interessant tilbud. På Tjuvholmen er vi stolte av å ha Astrup Fearnley og Skulpturparken til stede, sammen med de allerede eksisterende galleriene. Her vil Yellowkorner ikke bare være en fantastisk leietaker og et godt tilskudd til det eksisterende, men også en som skaper liv og blir en liten destinasjon i seg selv, forteller Amund.

Yellowkorner er kjent for å kuratere unik og mangfoldig fotokunst fra internasjonale anerkjente fotografer. Galleriet, som opprinnelig ble etablert i 2017 sammen med Milla Boutique på Aker Brygge, har nå valgt å flytte til Tjuvholmen, etter at Milla Boutique flyttet til Filipstad brygge i 2023.

– Vi har lyst til å være en del av et større kunstmiljø. På Tjuvholmen finner du prestisjefulle gallerier, og det er derfor en god mulighet for Yellowkorner å være samlokalisert med et slikt gallerikluster. Galleriet vårt selger i tillegg mye kunst til kontorene og leilighetene i området, så det blir enda kjekkere å komme nærmere kundegruppen vår, forteller Henrik Bhamra, eier og daglig leder i Yellowkorner.

Henrik forteller videre at han har blitt tatt veldig godt imot av Selvaag Eiendom og hatt en god dialog med teamet.

– Selvaag Eiendom virker som en eiendomsaktør med nærhet til det de holder på med, og det setter vi stor pris på. Vi gleder oss til å komme ut til solen på bryggen, avslutter han.

Galleriet åpner dørene 22.februar i Lille stranden 5 på Tjuvholmen.