Nye ansettelser i Selvaag Eiendom

21. mai 2019

Selvaag Eiendom har i løpet av det siste kvartalet styrket staben med ytterligere to personer

Ny teknisk eiendomssjef
Johan Gaarder Tøraasen (til venstre i bildet over) er ansatt som teknisk eiendomssjef i Selvaag Eiendom. Dermed styrkes driftsavdelingen og selskapet rigges for planlagte nye utviklingsprosjekter.

«Vi har hatt en meget spennende og god prosess rundt ansettelse av ny teknisk eiendomssjef og er veldig glade for den store interessen  fra mange kvalifiserte kandidater. Valget falt på Johan Gaarder Tøraasen som hos oss vil få i oppgave å ivareta driften av en egen portefølje og i tillegg jobbe med rehabiliteringsprosjekter,» sier Bjørn Bratt Aanensen, driftsdirektør i Selvaag Eiendom.

Johan Gaarder Tøraasen har en mastergrad i eiendomsfag fra Universitetet i Ås og kommer fra stillingen som Eiendomssjef i Statsbygg med ansvar for flere av UD sine utenlandsbygg.

 

Ny eiendomscontroller
Selvaag Eiendom har også ansatt Christian Jørgensen (til høyre i bildet over) som eiendomscontroller. Christian har opparbeidet seg en solid eiendomserfaring gjennom blant annet fem år som eiendomsforvalter av en bred bolig- og næringsportefølje i Eiendomshuset Malling & co. Christian er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen og har i tillegg ett år ved høyskolen i Bergen og ett år ved det juridiske fakultet på universitetet i Bergen.

«Vi er veldig fornøyd med å få Christian Jørgensen på laget. Han har solid forvaltningskompetanse og vil bidra til at Selvaag Eiendom jobber enda mer profesjonelt ut mot våre kunder,» sier CFO Kristian Rosander Hafsteen.