Dronebilde av Tjuvholmen

Ny teknisk eiendomssjef i Selvaag Eiendom

29. januar 2024

– Med solid erfaring og kompetanse innenfor kommersiell drift av næringseiendom og kundeoppfølging, vil Tom være en viktig ressurs for å imøtekomme de økende krav fra leietakerne våre, sier Bjørn Bratt-Aanensen, direktør for kommersiell eiendomsdrift i Selvaag Eiendom.

Tom Lindboe er ansatt som ny teknisk eiendomssjef og skal ha ansvaret for å sikre og optimalisere driften av bygulvsporteføljen, samt ta del i utviklingen av prosjektet i Dronningens gate 13.

– Vi opplever at leietakerne stiller større krav til oss som utleier i forhold til at våre bygulv blir driftet kostnadseffektivt og riktig. Ikke minst hvor både vi som eiendomsbesittere, og våre leietakere, øker fokus på bærekraft og miljøeffektive løsninger, forteller Bjørn.

– Tom vil få overordnet ansvar for den løpende eiendomstekniske driften av selskapets bygulvssatsning på Løren og Tjuvholmen. Hans engasjement vil styrke bygulvsteamet, og forventes å bidra sterkt til videre utvikling innen eiendomsdrift med fokus på kundetilfredshet, fortsetter han.

Sammen med resten av teamet får Tom også en viktig rolle i utviklingen av prosjektet i Dronningens gate 13. Prosjektet er driftsteknisk komplisert med sin sammensetning av bygulv, kontor og boliger.

Tom er utdannet elektriker og har de siste årene jobbet som teknisk forvalter i CBRE, og kommer fra stillingen som driftssjef i Coor. Tom gleder seg til å bli en del av teamet.

– Jeg takket ja til denne jobben fordi jeg har hørt at Selvaag Eiendom har et godt arbeidsmiljø, noe jeg også fikk et veldig godt inntrykk av på intervju. I tillegg synes jeg det virket spennende å tenke helhetlig med leietakere som et lite bysted, i stedet for en og en eiendom alene. Alt i alt, virket dette som et godt miljø med gode løsninger å jobbe på, samt en spennende portefølje. Derfor var jeg ikke jeg i tvil på å takke ja da tilbudet kom, forteller Tom.

Tom Lindboe tiltrer stillingen 1. februar.