23. oktober 2018

The Pink Elephant gir stafettpinnen videre til New Delhi.

 

Etter halvannet års drift, har eier av The Pink Elephant inngått avtale med New Dehli om å overta lokalene i Tjuvholmen allé. Baljit Singh som står i fronten av New Delhi, har sammen med familien drevet en rekke anerkjente indiske Oslo-restauranter siden 1988, fra Bombay Brasserie, til nå nylig de kritikerroste Holy Cow på Grønland og New Delhi i Øvre slottsgate.

«Vi ser veldig frem til å åpne en ny New Delhi-restaurant på Tjuvholmen,» sier Baljit Singh. « New Delhi i Øvre Slottsgate har flere år på rad blitt kåret til den beste indiske restauranten i Oslo i de største riksavisene – og vi har ingen planer om å levere mindre bra når vi nå åpner på Tjuvholmen,» forsetter han. «Oppskrifter perfeksjonert generasjon etter generasjon, samt erfaring og kunnskap om det indiske kjøkken gjør New Delhi til mye mer enn en restaurant. Vi ønsker å tilby våre gjester en helhetlig opplevelse, og hvert besøk hos oss skal være en reise til det fargerike og fortryllende indiske subkontinentet, kombinert med klassisk og enkel indisk stil. I vår restaurant på Tjuvholmen vil vi tilby mange nye og spennende retter fra større deler av India servert fra det åpne kjøkkenet»

”Vi er svært glade for å kunne ønske New Delhi velkommen til Tjuvholmen og har stor tro på dette konseptet,” sier eiendomssjef Kenneth Olsen fra Selvaag Eiendom.

«Det er spesielt hyggelig at man skal få bli kjent med enda flere kjøkken fra India. Det er et faktum at hver region har sitt kjøkken og med Baljit og hans team, vil vi få mange fantastiske smaksopplevelser. Vi ser frem til at New Delhi åpner dørene fredag 9. november 2018».

For spørsmål, kontakt
eiendomssjef Kenneth Olsen, Selvaag Eiendom.
950 29 230 |  keol@selvaageiendom.no

NEW DELHI INDIAN CUISINE TIL TJUVHOLMEN