tiffanys_loren_restuarant

Nabolagsrestauranten Tiffany’s har åpnet

30. oktober 2023

Siden etableringen av den første Tiffanys-restauranten på Bjølsen i 2019, har burger & bowls-stedet blitt en favoritt for mange. Fredag, 27.oktober åpnet Tiffany´s endelig dørene på Løren.

Forvaltningssjef, Tina Kjeldstad i Selvaag Eiendom ønsker Tiffany´s velkommen som leietaker og gleder seg til folket på Løren får oppleve den nye nabolagsrestauranten.

– Løren er et bysted der folk samles og bruker nærmiljøet sitt godt. Det er derfor avgjørende for oss å finne de konseptene som faller i smak både for felleskapet og nabolaget. Tiffany´s er en etablert og flink aktør som vi mener kommer til å bli et godt tilskudd til Løren, forteller Tina i Selvaag Eiendom.

Tiffany´s begynte som en liten perle i hjertet av Bjølsen. I sommer åpnet de sin andre restaurant i Drammen, og nå utvider de til sin tredje på Løren. Hos Tiffanys får du burgere i forskjellige varianter, smaksrike bowls & fristende sides. Konseptet er for folk flest og her finner du alt fra egen barnemeny til et rikt utvalg av plantebaserte og allergivennlige retter.

– Vi ønsket å starte en nabolagsrestaurant og bygge et folkekonsept som var tilgjengelig på årsbasis og for folk flest. Vi valgte faktisk lokalet på Bjølsen før vi utviklet konseptet, noe som ga en spennende vri på vår reise, forteller Bjørn Johansson, medeier i Tiffany´s.

– Nabolagsfølelsen har vært spesielt viktig for oss og var en av hovedparameterne når vi også valgte å etablere oss på Løren, fortsetter han.

Bjørn har selv flyttet til Løren for å kunne bli enda bedre kjent med området. Det er noe som understreker graden av dedikasjon Tiffany´s legger til grunn.

– Jeg har blitt godt kjent med Løren nå som jeg har bodd her i 1,5 år. Det er et veldig hyggelig område med god beliggenhet som vi tror Tiffany´s passer godt inn i. Vi har fått gode tilbakemeldinger på konseptet nabolagsvis og gleder oss til å kunne tilby nærområdet bredden av matopplevelser. For take-away har vi også egen netthandel som skal gjøre det enkelt for våre gjester å bestille med seg mat.

– I tillegg er vi nå glade for å kunne tilby en selskapsdel i andre etasje der folk kan booke større selskaper som bursdager, after-work og julebord, avslutter han.

Velkommen!