Nå lander Tjeld på Tjuvholmen

05. oktober 2023

Selvaag Eiendom signerte i 2022 leiekontrakt med Himkok-grunnlegger og driver av Svanen cocktailbar, Yunus Yildiz. Etter en grundig prosess med design, konseptutvikling og prosjektgjennomføring, er daglig leder av Tjeld, Aleksandrs Sadovskis og teamet hans nå klar for å åpne den nye cocktailbaren.

Tjeld kommer til å bli den første cocktailbaren i Oslo som fokuserer på å kombinere østers med cocktails. Alt fra designet til ingrediensene og helt ut til cocktails-detaljene er inspirert av stedene der østersfangeren oppholder seg. Vi gleder oss stort til å servere våre gjester og bli en del av dette vakre Tjuvholmen-nabolaget.

Fra tidligere prosjekter har Alex og teamet hans hatt en særegen evne til å skape det unike som står over tid. Med dybde og presisjon i hver eneste cocktail, vil denne satsningen gi et etterlengtet tilskudd til Tjuvholmen.

Å bringe en helt ny cocktailbar til livet, er en spennende og ambisiøs oppgave som krever tid og Forberedelsene har vært mange og innsatsen enorm for å skape et konsept som har som mål å vare i lang tid. Jeg er imponert og stolt over hva det dedikerte prosjektteamet har oppnådd og gleder meg til å kunne ønske Oslo-befolkningen og tilreisende velkommen inn, forteller Emil Thompson, konsept- og utleiesjef i Selvaag Eiendom.

Sett kursen mot Tjuvholmen og opplev kombinasjonen av østers- og cocktails når Tjeld åpner sine dører 6.oktober.