Meny Løren med egen julebrus: En smak av fellesskapet 

02. november 2023

– Vi sier jo at vi har Norges største utvalg av julebrus. Dette skyldes i stor grad det voksende fellesskapet på Løren som har ført til et ønske om å tilby noe unikt, forteller butikksjef, Thomas Skogmo i Meny Løren. I dag, 2.november, lanserer de sin helt egen Løren julebrus.  

Hos vår leietaker, Meny Løren kan du finne et bredt utvalg av spennende produkter. Her er kundene interessert i å utforske nye smaker og produkter. Et eksempel som skinner i julens lys er deres imponerende utvalg av 64 forskjellige typer julebrus.

– På Løren hører vi dialekter fra landet rundt, og da kan du jo tenke deg patriotismen kommer fram når alle ønsker å kjøpe sin «egen» julebrus hjemmefra. Vi setter stor pris på Løren-folket og ønsker selvfølgelig å imøtekomme så mange som mulig, forteller Thomas.

Blant de 64 ulike variantene av julebrus, har de nå i samarbeid med Ekeby Gårdsbryggeri lansert sin egen julebrus ved navnet: Løren julebrus – en helt kanon julebrus.

– Folk som har bodd på Løren en stund har jo etter hvert fått en viss tilhørighet til stedet og mange velger å etablere familie her. Det betyr at vi må huske på barna og de neste generasjonene, som også fortjener å få en tilknytning til en helt egen og unik julebrus, forteller han.

Løren julebrus er ikke som alle andre tradisjonelle julebrus. Den har en særegen blåfarge, som kan minne litt om «Jul i Blåfjell» og er i all hovedsak basert på bringebær og sitron. Ingrediensene skal derfor gi julebrusen en mer forfriskende smak.

– Vi opplever at Løren er en plass som skiller seg litt ut. Med tanke på at kundene våre ønsker å prøve nye varer, vil vi også tilby en litt mer «crazy» julebrus som ikke er som alle andre, som gjenspeiler en smak av det gode fellesskapet som finnes på Løren, avslutter han.