Konica Minolta forlenger i M323

06. mai 2024

– Det er vanskelig å finne noe som tilbyr hele spekteret såpass sentralt, og derfor valgte vi å sikre oss fem år til, forteller Arve Uggedal, country sales director i Konica Minolta.

Konica Minolta har vært leietaker i Maridalsveien 323 i snart ti år. Nå flytter de over i nyoppussede lokaler og forlenger med en femårig avtale.

– I Konica Minolta er vi alt fra vanlige kontoransatte til serviceteknikere og er derfor avhengig av både gode lager- og parkeringsplasser. Maridalsveien 323 tilbyr alt vi trenger av kontorlokaler, fellesarealer, lager, parkering og annen kollektiv tilgjengelighet. Det er det totale tilbudet som gjør at vi ønsker å bli i M323, forteller Arve.

Med sitt tidligere liv som et enbrukerbygg, har bygningen på toppen av Nydalen gjennomgått omfattende oppgraderinger, inkludert nye fellesområder, personalrestauranter og garderober. Utleiestrategien med å konvertere M323 til et flerbrukerbygg viser seg å gå etter planen.

– Vi er kjempeglad og stolt over at Konica Minolta som har vært her i ti år ønsker å forlenge med fem nye år i Maridalsveien 323. Dette bekrefter at M323 har en sentral beliggenhet samtidig som parkeringsdekningen og kort vei til kollektiv er en avgjørende faktor for leietakerne, forteller Mette Hammer Nordtvedt, eiendomssjef i Selvaag Eiendom.