Klart for fulle hus i Kanonhallen

29. september 2021

25. september kunne landets kulturscener endelig legge vekk tommestokken og igjen fylle alle tomme seter. Det betyr at enda flere kan få med seg Nationaltheatrets forestillinger, som nå har entret scenen i Kanonhallen på Løren.

Med egen t-banestasjon, grønne lunger og et rikt servicetilbud, er Løren i ferd med å bli en av Oslos mest spennende bydeler. I tillegg til boliger, butikker og restauranter er kulturtilbudet en viktig del av området, med Kanonhallen i en av hovedrollene.

I fjor høst hadde Selvaag Eiendom gleden av å annonsere at Nationaltheatret valgte seg Kanonhallen som en av sine nye scener. I høst har sceneteppet endelig gått opp på Løren, med «Licht und Liebe» av Susie Wang som aller første forestilling. Neste premiere er 18. november, og da kan alle de 350 setene fylles.

Kanonhallen på Løren er et gammelt, rustikt og verneverdig industrilokale, som under annen verdenskrig ble brukt til reparasjon av den tyske marinens lokaler. Nå er våpnene kastet ut for godt, og kanoner erstattet med scenekunst og kultur for store og små.