Hvordan blir 2024 for Selvaag Eiendom?

17. januar 2024

Når vi nå har tatt de første små skrittene inn i 2024, er det med en blanding av skrekk og fryd i trinnene.

Skrekk – på grunn av et år lagt bak oss med galopperende renter, dyrtid og et usikkert transaksjonsmarked. Disse utfordringene følger oss videre inn i 2024, men skal vi forstå signalene rett – kan vi omsider kanskje skimte et glimt av optimisme for eiendomsbransjen med mer forutsigbarhet og bedre grunnlag for videre utvikling av eiendomssegmentene fremover.

Fryd – For oss i Selvaag Eiendom er det også knyttet stor spenning og glede til 2024 med blant annet Dronningensgate 13 – et prosjekt som vil ha et særskilt fokus i årene som kommer. Vi står nå i startgropen med å utvikle og realisere et levende bysted i Kvadraturen med boliger som prydes av grønne tak og terrasser, spennende passasjer med utadrettet virksomhet og flotte kontorer med særpreg – alt i et helt unikt og historisk miljø. Vi kaller det «Bysted» – da dette er et lite sted i byen, som er mer enn et bygulv. Det er livet mellom byggene. Et lite, men viktig sted for dem som ønsker å bo, jobbe og leve i Kvadraturen. Vi skal, sammen med våre samarbeidspartnere, gi kvartalet tilbake som et levende sted i byen – slik det engang var for over 170 år siden.

Våre kunder innen bygulv, kontor og logistikk er svært viktige for oss, og fokus på den gode kundereisen i alle våre eiendommer består, også gjennom 2024. Vi skal fortsette å forbedre oss, og sikre fornøyde kunder og gode relasjoner.

Sist, men ikke minst, vår aller største styrke og verdi – våre medarbeidere i Selvaag Eiendom. Vi står samlet med skrekkblandet fryd, pågangsmot og skapervilje, og går sammen skritt for skritt inn i 2024.

Vi gleder oss!

Administrerende direktør,
Cecilie H. Martinsen