Gunnar Bøyum går inn i styret i Selvaag Eiendom

29. juni 2023

Gunnar Bøyum tar plass i styrerommet til Selvaag Eiendom og skal igjen jobbe med selskapet han ledet Tjuvholmen-utviklingen sammen.

– Vi har en lang felles historie med Gunnar som er en person vi setter stor pris på. Gunnar sin brede kunnskap, engasjement og forståelse av byutvikling er unik, noe som passer utmerket for de planene Selvaag Eiendom har fremover. Vi står nå overfor en større utvikling i Kvadraturen hvor vi med Dronningensgate 13 ønsker å transformere måten vi mennesker samhandler, lever og jobber på. Vi skal åpne opp byrom som har vært lite tilgjengelige og utforske samspillet mellom historiske verdier, nye arbeidsformer og moderne arkitektur, sier styreleder, Frederik Selvaag.

Etter en imponerende karriere med en lang rekke fremtredende utviklingsprosjekter, gikk Gunnar Bøyum i januar i år av med pensjon fra stillingen som konsernsjef i Aspelin Ramm.

– Frederik og Olav representerer et selskap med tradisjoner og et verdisett jeg har dyp respekt for. I løpet av de mer enn 20 årene vi har kjent hverandre og samarbeidet har de fremstått med et solid eierskap og langsiktige perspektiver. Selvaag Eiendom har alltid hatt øyne for bykvaliteter, og det er nivå på det de gjør. Når jeg nå trer inn i styret, går jeg også inn i en mer formell rolle enn det samarbeidet vi tidligere har hatt. Det gleder jeg meg til, både fordi det er en spennende eiendomsportefølje, et mulighetsrom for utvikling og ikke minst et positivt samarbeidsklima som ønsker å bygge til det beste for byen vår, sier Bøyum.

Gunnar Bøyum trer inn i styret fra og med 1. juni 2023, og erstatter Eirik Hammer som har gjort en formidabel innsats i sitt arbeid for Selvaag Eiendom.