Fra Sparebank 1 Forsikring til Selvaag Eiendom

11. februar 2019

Selvaag Eiendom har ansatt Joakim Kaspersen (32) som eiendomssjef.

Joakim Kaspersen har bred erfaring fra eiendomsbransjen, både fra sin tid som eiendomsrådgiver hos Colliers International og som eiendomssjef i eiendomsavdelingen til Sparebank 1 Forsikring.
Han har utdannelse fra American Intercontinental University i London med spesialisering innen markedsføring, finans og entreprenørskap.

«Med sin bakgrunn og erfaring  vil Joakim bli en viktig del av vårt eiendomsteam, som nå samlet sett får sterk faglig kompetanse og bred erfaring innen utleie og utvikling innenfor co-working, kontoreiendommer og ikke minst bygulv.
Joakim tiltrer stillingen 2. mai og vil ha ansvaret for de større kontoreiendommene i vår portefølje, men vil også være involvert i kommende utviklingsprosjekter. Vi har mye spennende å se frem til og vi gleder oss til å få Joakim med på laget» sier adm. dir. Cecilie Martinsen i Selvaag Eiendom.

«Jeg er glad for tiden jeg har hatt hos Sparebank 1 Forsikring som har gitt meg mange spennende utfordringer og jeg setter veldig pris på det gode samarbeidet jeg har hatt med mine kolleger.
Nå er tiden inne for nye utfordringer og hos Selvaag Eiendom får jeg virkelig muligheten til å utvide og utvikle min kunnskap ytterligere, noe jeg synes er veldig spennende» sier Joakim Kaspersen.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Hege Skjelbred Hatlemark, Eiendomsdirektør i  Selvaag Eiendom
hsh@selvaageiendom.no / +47 90552909