Flere eiendomsselskaper går sammen om Grønn Bydelsdag i Nydalen

12. september 2019

Selvaag Eiendom bidrar til Grønn bydelsdag i Nydalen lørdag 14. september, i regi av Avantor, Handelshøyskolen BI og Bydel Nordre Aker. På lørdag vil miljø og bærekraft bli satt på agendaen gjennom lek og aktiviteter for hele familien.

– Vi er glade for å få muligheten til å gi et innblikk i våre tanker rundt byutviklingen i Nydalen og de prosjektene vi holder på med, sier Magnus Skallerud, utviklingsdirektør i Selvaag Eiendom.

Dagen er delt inn i tre deler; På og rundt Gullhaug torg arrangeres det familiedag med aktiviteter og underholdning fra kl. 12:00. I Nydalsveien 28 åpner Avantor dørene og ber inn til åpent hus med fokus på byutvikling. Her kan du møte de største eiendomsutviklerne i området og se hvilke prosjekter som planlegges for fremtidens Nydalen. I tillegg til Selvaag Eiendom, vil Norwegian Property, OBOS, Veidekke Eiendom og naturligvis Avantor selv være til stede. I tillegg vil en rekke dyktige foredragsholdere dele kunnskap og tanker, alle knyttet til det overordnede temaet byutvikling og bærekraft.
Det står dessuten også både visesang, kåseri og bydelsvandring på programmet. Se faglig program her.

Som avslutning på dagen arrangeres det gratiskonsert med Emir og Kakkmaddafakka fra kl. 20:00.

– Vi i Selvaag Eiendom benytter leigligheten til å rette en takk til vertene Avantor, Handelshøyskolen BI og Bydel Nordre Aker som har tatt initiativ til dette flotte arrangementet og også har invitert andre eiendomsselskaper inn, avslutter Magnus Skallerud.