Europris forlenger med Selvaag Eiendom – satser videre på Løren

10. mai 2023

 Europris fortsetter satsningen med City-konseptet sitt på Løren og forlenger leieavtalen med syv nye år.

– For at vi skal fortsette å vokse som kjede må vi være til stede i de bydelene som er i sterk utvikling. Løren er et slikt sted, sier Gunnar Børresen, etableringsdirektør i Europris.

Selvaag Eiendom har over tid jobbet med å tilby en god blanding av butikker, spisesteder, caféer og ulike tjenestetilbud på Løren. Bygulvet fungerer godt, og med stadige arrangementer er det et engasjert nabolag som bidrar til å skape liv på gateplan.

 

Leietaker som tørr å satse

– Vi synes det er spennende å jobbe med aktører som velger våre eiendommer til bruk og utvikling av nye konsepter. Europris etablerte seg her i 2020, og det er ekstra gøy at de nå ønsker å satse videre på Løren som et sentrumsområde i vekst. For oss i Selvaag Eiendom er det også veldig hyggelig å kunne fortsette å tilby et konsept som viser seg å være av økende interesse for Lørenbeboerne, nabolagene rundt og den øvrige bydelen, forteller Emil Thompson, konsept- og utleiesjef i Selvaag Eiendom.

Europris City Løren var den første med gatebeliggenhet i eget bygg. Totalt har Europris-kjeden i dag fire City-butikker, hvor tre av de er lokalisert i Oslo og en i Bergen sentrum. City-konseptene har som mål å nå ut til flere kundegrupper i byområder, som i større grad reiser med kollektiv transport med et tilpasset sortiment med varer som skal være lettere å frakte hjem.

 

Styrke Løren som en lokalbutikk

– Vi ser at City-konseptet treffer godt på Løren. Her har vi en relativ stor butikk med lett tilgjengelig parkering, som gjør at vi kan ha flere innslag av sesongvarer, samt mindre hagegrupper. Med et bredt utvalg av butikker og mennesker til enhver tid i bevegelse, er dette en bydel vi ønsker å satse videre på. Planen for Løren er at det skal oppleves som en lokalbutikk og vi vil dermed fortsette å utvikle og tilpasse sortimentet for at det skal bli riktig for kundene i området, sier Børresen i Europris.

Han forteller videre at Europris ser frem til å fortsette som leietaker hos Selvaag Eiendom i syv nye år.

– Det har vært en hyggelig reise og vi setter stor pris på å kunne samarbeide med en gårdeier som viser fleksibilitet, er profesjonelle i prosessene, og legger til rette for at vi skal lykkes i vår satsning.