Europris flytter inn på Løren

19. august 2020

Europris åpner en helt ny Europris City-butikk på Løren. Dette blir den første Europris City-butikken med gatebeliggenhet i eget bygg. – Denne nyheten har vi virkelig gledet oss til å fortelle om, sier eiendomssjef Kenneth Olsen, i Selvaag Eiendom   

Europris City Løren blir den andre butikken i kjeden med dette by-konseptet. Butikken åpner i Lørenveien 38 i løpet av november.

– Løren er et område i vekst, når vi nå åpner på Løren mener vi at vi kan tilføre et vareutvalg og tilbud som området ikke har fra før, sier Seher Kalayci, distriktssjef i Europris.

 

Kenneth Olsen er ansvarlig for bygulv i Selvaag Eiendom og har lyttet til Løren-beboernes ønsker inn i arbeidet med å finne en ny leietaker til lokalet i Lørenveien. Han mener Europris er en god match, spesielt med tanke på kundenes ønsker og behov.

– På Løren er det allerede en god miks av små og spennende butikker med god forankring i lokalmiljøet. At Europris nå flytter inn i gaten med sitt City-konsept er veldig positivt både for beboerne på Løren og for andre virksomheter i området. Det brede utvalget vil bidra til å skape et enda bedre totaltilbud på Løren, sier Olsen.

Luftig, åpent og godt vareutvalg

Europris er en norskeid kjede som på tross av utfordringene i forbindelse med Covid-19 kan vise til vekst i omsetning. Med fleksibelt vareutvalg og gode smittevernsrutiner har kjeden har gjort det bra, selv i nedgangstider.

– Europris har investert mye i opplæring, oppfølging og intens repetisjon på hvordan vi ønsker å ha det i butikkene våre samt stort fokus på teamwork, altså felles målbilde. Under Covid – 19 fikk vi se resultatene av dette samt våre ansattes iver etter måloppnåelse enda en gang.  Det er de ansatte som skal ha æren for at Europris har klart seg så bra, spesielt har de vist en enorm innsatsvilje når det gjelder å følge opp kontrolltiltakene som sikrer alle kundene en trygg handleopplevelse, sier Kalayci.

Europris City-butikker

Et annet suksesskriterie er evnen til å raskt endre seg og produkttilbudet etter kundenes behov. Et av de viktigste satsningsområdene for kjeden nå er City-konseptet, og så langt er erfaringene veldig positive.

– Med Gunerius-butikken lanserte vi Europris City konseptet med redusert vareutvalg og et langt mer åpent butikklokale enn hva man er vant til i tradisjonelle Europris-butikker. Løren blir vårt andre City- konsept i kjeden, men første på gateplan.  Her vil det være redusert vareutvalg som Gunerius, men likevel med større potensialet til å øke den ved behov/etterspørsel da vi får større lagringsmulighet her sammenlignet med Gunerius, forteller Kalayci.