Selvaag Eiendoms årsrapport er klar – et spennende år er over

27. mars 2020

Vår virksomhet er basert på Selvaags historie og kultur, og med dette er miljø, bærekraft, innovasjon og nytenkning bærebjelkene for vårt virke selv i motgangstider. Nå som vi har startet et nytt, spennende, men også meget utfordrende år vil dette gjelde mer enn noen gang.

Årsrapporten til Selvaag Eiendom viser at vi nå har lagt bak oss et spennende år med fokus på nytt strategiarbeid og utvikling av levende byområder, i tillegg har vi klart å levere på flere prosjekter innen innovasjon og bærekraft.

Byutvikling som en del av DNA

Nå kan du høre på Frederik Selvaag og Olav Hindahl Selvaags refleksjoner for året som har vært. De mener familiens historiske tilnærming til byutvikling er blitt en tydelig del av selskapet og organisasjonens DNA. Det er denne arven som har muliggjort utviklingen av gode og levende områder som Løren og Tjuvholmen.

Prosjekter innen innovasjon og bærekraft

I tillegg kan Selvaag Eiendom fortelle om spennende prosjekter som leverer på både innovasjon og bærekraft, blant annet gjennom etablering av Intrava, Sømløst og den nye sirkulærøkonomiske forretningsideen Fra eie til leie.

Vi vet allerede at 2020 blir et annerledes og utfordrende år – for oss i Selvaag Eiendom betyr dette at tradisjoner for skaperkraft, innovasjon, omtanke og bærekraft bare blir enda mer viktig i 2020.

Sett deg ned med kaffekoppen og ta en pause med Selvaag Eiendoms årsrapport