En tradisjon som fortsetter å falle i smak

11. januar 2024

For fjerde gang inviterer vi til Tjuvholmen Foodie Festival, Tjuvholmens egen mat- og drikkefestival. Festivalen samler flere av Tjuvholmens dyktige restauranter og barer, og dedikerer en helg til mat- og drikkeglade mennesker.

Årets tema er «Signaturretten», en feiring av restaurantenes unike spesialiteter. Dette skal gi gjestene muligheten til å utforske og nyte en bred variasjon av smakskombinasjoner med det beste hver enkelt restaurant har å by på.

– Tjuvholmen Foodie Festival er en feiring av håndkraften og de mesterlige opplevelsene du kan finne på Tjuvholmen. I år presenterer hver restaurant sin unike signaturrett. Vi håper at dette er noe som gir mersmak og fører til et ønske om gjentakelse hos en eller flere av restaurantene i fremtiden, forteller Katrine Østensen, markeds- og kommunikasjonssjef i Selvaag Eiendom.

Festivalen finner sted 7-9.mars, der du kan velge mellom en 5- eller 7-retters reise. Responsen har vært stor og 75% av billettene er allerede utsolgt.

– Vi håper dette kan bli en festival som fortsetter å falle i smak, og en tradisjon som folk gleder seg til hvert år, avslutter Østensen.

Velkommen til Tjuvholmen Foodie Festival!

Mer info om festivalen her