Dronebilde av Tjuvholmen

 • Kontor

  2.237 m2

 • Handel

  773 m2

 • Servering

  6.167 m2

 • Annet

  1.003 m2 (galleri)

 • Parkering

  1000 plasser

FRA RETTERSTED TIL URBAN SJØIDYLL

Tjuvholmen har en historie tilbake til 1600-tallet som rettersted, senere landsted, havnehage for kyr, pottemakeri og offentlige bad for damer og herrer henholdsvis på øst- og vestsiden. På 2000-tallet ble utbyggingen av dagens Tjuvholmen igangsatt og i 2014 sto området ferdig med boliger, kontorbygg, hotellet THE THIEF og signalbygget Astrup Fearnley Museum tegnet av en av verdens ledende museumsarkitekter, italienske Renzo Piano.

ET BYROM MED PLASS FOR ALLE

På Tjuvholmen, som består av tre holmer, finner du restauranter og gallerier for enhver smak, moderne kontorer og umiddelbar nærhet til byen og Oslofjorden. Alt på ett sted. Selvaag Gruppen og Aspelin Ramm som er utbyggere har fornyet bydelen og skapt et nabolag som integrerer boliger, arbeidsplasser, rekerasjonsområder og et spennende kulturtilbud. Tjuvholmens sikkerhet, teknisk drift og vedlikehold og drift av fellesområder for sameiene og seksjonseiere på næring ivaretas av Tjuvholmen Drift AS som er 100% eid av Newsec.

LES MER OM TJUVHOLMEN HER

 • Skulptur på Tjuvholmen
 • Astrup Fearnley museet
 • Tjuvholmen Oslo. Foto: Tomasz Majewski

Beliggenhet

Nærmeste taxi- og bussholdeplass er i enden av Filipstadveien rett ved innkjøringen til parkeringshuset på Tjuvholmen. En rekke busslinjer i Oslo stopper også ved Vika Atrium, sammen med de fleste busslinjer til/fra Asker, Bærum og andre deler av Viken. Nærmeste trikkeholdeplass er Aker Brygge som betjenes av linje 12. Nærmeste T-banestasjon er Nationaltheateret som betjenes av samtlige T-banelinjer. Nærmeste togstasjon er Nationaltheateret som betjenes av både lokaltog, langdistansetog og flytog. Båt til/fra Nesodden og Vollen/Slemmestad går til/fra Aker Brygge.

OFFENTLIG KOMMUNIKASJON

Fra Dokkplassen ved Skur13 går buss nr 54 via jernbanetorget mot Kjelsås stajon hvert 7. minutt og buss nr. 21 via Solli Plass og Sankthans haugen til Helsfyr T hvert 7. minutt. Flere busser har avgang fra Vika Atrium bare 3 minutters gange fra Tjuvholmen. Flytoget, tog og t-bane har avgang fra Nasjonalteatret stasjon som ligger bare 10 minutters gange fra Tjuvholmen. Trikk og båt til bl.a. Nesodden går fra Aker Brygge/Rådhuskaia ca. 4 minutters gange fra Tjuvholmen.

EGEN BÅTHAVN MED PLASS FOR ALLE

Tjuvholmen Båthavn er delt i to – den private havnen med sesongplasser som ligger på Holmen og gjestehavnen på Odden.

I gjestehavnen på Odden kan du enkelt legge til båten på en av de mange plassene fra Bølgen & Moi og rundt til Sjømagasinet (enkelte reserverte plasser er merket særskilt).
Betal havneavgift i parkeringsautomaten eller via GOMARINAs app slik at du kan oppleve Tjuvholmens kunst og arkitektur, kulinariske tilbud og friarealer.

Alle plasser i den private havnen på Holmen (sesongplasser) er i år leid ut.

Ønsker du å høre om mulighet til å leie plass til neste år, send en e-post til kundesenter@selvaageiendom.no eller ring 484 48 488.

Våre eiendommer — Tjuvholmen

Ta kontakt

 • Emil Thompson
 • Konsept- og utleiesjef
 • 472 99 772