Det er menneskene som skaper verdier

26. september 2023

Flinke og kompetente ansatte er den absolutte kritiske faktoren for å lykkes med våre ambisjoner. Hos oss er det menneskene som skaper verdier – og vår forvaltningssjef, Tina Kjeldstad er en av dem.

Fra vikar til forvaltningssjef

I 2021 ble Tina ansatt som vikar for leder av kundesenteret. Etter 2 år i selskapet går hun nå over i ny rolle som forvaltningssjef og får ansvaret for bygulvsporteføljen på Tjuvholmen og Løren.

Mye har skjedd siden jeg startet i Selvaag Eiendom. Jeg har fått prøvd meg som vikar i rollen leder av kundesenteret, og deretter teknisk eiendomssjef. Nå gleder jeg meg til å gå 100% inn i den nyopprettede stillingen som forvaltningssjef.

Veien inn i Selvaag Eiendom

For 16 år siden startet Kjeldstad sin karriere som eiendomsmegler. Gjennom årene har hun bygget sin ekspertise i anerkjente selskaper som Exact Eiendomsmegling, Nordvik & Partners og Tinholt Eiendom.

Hos Tinholt Eiendom, som var et nyoppstartet firma, jobbet jeg med eiendomsutvikling og fikk utfordret meg innenfor ulike områder som drift, akkvisisjon, prospektering og administrasjon. Det var her jeg oppdaget næringseiendom og fikk interessen av å utforske denne veien videre.

Tina forteller videre om hvorfor hun valgte å søke på stillingen i Selvaag Eiendom.

Selvaag er et kjent navn i bransjen med et godt omdømme. For min del ønsket jeg å ta del i et norsk og familiedrevet selskap som drev med næringseiendom, og da ble Selvaag Eiendom et naturlig valg. Videre har det også vært viktig for meg å finne en arbeidsplass som tilbyr gode muligheter for faglig og personlig vekst. Dette har Selvaag Eiendom vist fra dag 1, og jeg er utrolig stolt at jeg har fått muligheten til å ta på meg nye utfordringer i selskapet. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen.

Det er menneskene som skaper verdier

Cecilie Martinsen, administrerende direktør i Selvaag Eiendom, er glad for at Tina har takket ja til nye arbeidsoppgaver i selskapet.

I dagens arbeidsmarked er konkurransen om de beste talentene hard. Fokus på karriereutvikling er derfor avgjørende for å kunne utvikle og beholde kompetanse i selskapet. Vår ambisjon er å ivareta en kultur som fremmer innovasjon, kreativitet og kontinuerlig vekst, og en sterk organisasjon der våre medarbeidere ønsker å forbli. Tina er en meget dyktig og godt likt kollega her i Selvaag Eiendom, og vi ser frem til å se henne utvikle seg videre i selskapet som vår nye Forvaltningssjef for våre bygulv.