Selvaag Eiendom henter inn ny økonomi og finansdirektør

28. februar 2018

Kristian Rosander Hafsteen (40), er ansatt som ny Økonomi og finansdirektør/ CFO i Selvaag Eiendom. Han tiltrer i medio mai.

Kristian kommer fra stillingen som økonomidirektør i Entra ASA der han har vært ansatt i syv år. Han har lang og bred erfaring innen økonomi og finans, og har tidligere arbeidet i PwC, EY og Norsk Hydro. Kristian er siviløkonom, statsautorisert revisor, autorisert finansanalytiker og har en MBA i finans fra Norges Handelshøyskole.

«Jeg ser frem til å være en del av teamet til Selvaag Eiendom, og å kunne bidra med på å utvikle selskapet ytterligere. Selvaag Eiendom har høye ambisjoner, og med sin vesentlige investeringskapasitet er det duket for spennende tider fremover», sier Hafsteen.

Selvaag Eiendoms nye Økonomi og finansdirektør vil være en del av ledergruppen og rapportere direkte til administrerende direktør Cecilie Martinsen.

«Vi er svært glade og fornøyde med at Kristian tiltrer stillingen som Økonomi og Finansdirektør, og han vil med sin erfaring og kompetanse være en viktig bidragsyter til å nå våre mål om ytterligere vekst og utvikling», sier Cecilie Martinsen, administrerende direktør i Selvaag Eiendom.