BAR Tjuvholmen: Re-åpning med nytt konsept

26. april 2019

Lørdag 27. April åpner BAR Tjuvholmen på nytt etter at restauranten i en kortere periode har stengt dørene for å utvide og totalrenovere lokalene sine.

Det nye lunsjkonseptet Buenavista Brunch Club lanseres for første gang lørdag 27. april. Konseptet er inspirert av den latinamerikanske musikk-kulturen og gamle Havana. Her kombineres smakfulle retter og friske drinker med en behagelig stemning. Denne unike brunsjopplevelse vil fremover være tilgjengelig hver lørdag langs den praktfulle bryggekanten på Tjuvholmen.

«Vi gleder oss med våre leietakere når de utvider og oppdaterer konseptene sine,» sier Kenneth Olsen, eiendomssjef i Selvaag Eiendom. «BAR Tjuvholmen har vært en suksess hele tiden på Tjuvholmen og med det nye brunsj-tilbudet styrkes konseptet ytterligere. Vi ser frem til en lang sommer på Tjuvholmen og ønsker BAR Tjuvholmen all mulig lykke til med ny-åpningen på lørdag,» avslutter han.

«Det er viktig for oss alltid å være på topp. Nå har vi vært på Tjuvholmen i 10 år, og da vi tidligere i år reforhandlet leieavtalen vår med gårdeier Selvaag Eiendom følte vi det samtidig var naturlig med en skikkelig oppgradering av lokalene våre.
Vi har i løpet av de siste månedene revet alt innvendig, utvidet og bygget opp på nytt i ny drakt. Konseptet er det samme, men med nye impulser. Med helt nyrenoverte lokaler og baren som hjertet i restauranten gleder vi oss til igjen å ta imot gjester her på Tjuvholmen,» sier Bo Vivike adm. dir. i Strav Uteliv.