Alex Sushi Tjuvholmen erstattes av The Salmon

28. februar 2018

Alex Sushi på Tjuvholmen har i de siste 5 årene levert fantastiske smaksopplevelser og topp kvalitet, og har mottatt terningkast 6 og utmerkede anmeldelser opptil flere ganger.

Så sent som nå i februar ble restauranten nevnt i Michelin-guiden 2018 over nordiske restauranter som er verd et besøk.
Til tross for dette har nå eierne besluttet å avslutte filialen på Tjuvholmen – med flagget til topps.

«Det er vemodig at Alex Sushi Tjuvholmen ikke skal være hos oss lenger, men samtidig veldig gledelig at Petter Sandberg og partnere skal etablere «The Salmon» på Tjuvholmen, »  sier Kenneth Olsen, eiendomssjef i Selvaag Eiendom. «Vi synes det er viktig for Tjuvholmen som restaurantkluster at vi fornyer oss, og at vi fra tid til annen kan tilby nye og spennende konsepter. Vi setter veldig stor pris samarbeidet med våre fremoverlente restauranteiere som stadig søker nye måter og veier for å gi våre kunder enda bedre opplevelser».

The Salmon blir en unik attraksjon, et opplevelsessenter for laks og norsk laksenæring. Et sted man på en engasjerende måte vil lære mer om både muligheter og utfordringer – nasjonalt og globalt – samtidig som man kan smake lakseprodukter i alle varianter. Senteret åpner januar 2019.

Alex Sushi Tjuvholmen har sin siste åpningsdag i dag, onsdag 28. februar.

Utenfor det tilstøtende lokalet som tidligere huset «The Edge» åpner Seaside Lounge. Her blir det fluktstoler og genuin sommerstemning med drikkevarer til hyggelige priser. På Seaside Lounge vil det ikke være spiseplikt, men man vil kunne kjøpe enkel snacks og servering foregår over disk.

Stedet er åpent frem til 1. september, da oppbyggingen av The Salmon starter.