Ny webside for Madserud Proptech Hub

26. august 2019

Et knapt år etter lansering av Madserud Proptech Hub har vi oppnådd en god miks av prop og tech i husene på Madserud. Nå er ny webside på plass. Her finner du informasjon om alle medlemmene på Madserud, oversikt over aktuelle events og nyheter.

Allerede fra Olav Selvaags tid har Selvaag jobbet med teknologi. Hele tiden har vi strukket oss for å gjøre eiendomsbransjen smartere og bedre. Den arven følger vi fortsatt, nå også gjennom Madserud Proptech Hub.
På Madserud Proptech Hub får du tilgang til et nettverk du ikke klarer å bygge alene.

Vi en stor gjeng som hjelper hverandre fremover. Vi er opptatt av raushet og deling, derfor må også alle medlemmer bidra til samspillet. Det er dette vi kaller #payitforward.

Her finner du selskaper innen eiendom og teknologi som vil endre måten norsk og internasjonal eiendomsbransje jobber på. Tempoet er høyt, men ikke høyere enn at du rekker å sette deg ned på kjøkkenet og bli kjent med de andre medlemmene. Det er ofte her magien skjer. Plutselig tar samtalen en ny vending og du kjenner at ideene vokser. Det er når du får den følelsen, vi har fått til det vi ønsker; Å være det beste stedet i Norge for teknologi og eiendom.

Sjekk vår nye webside her.