Ledige flexplasser i norges første Proptech HubMadserud Proptech Hub

 • Kontor

  Co-working / Proptech Hub

 • Kontorplasser

  Fast, Flex eller eget kontor

 • Areal

  Tilpasset dine behov

 • Område

  Skøyen / Frogner

 • Ledig fra

  Flex-plasser ledige fra nå

Allerede fra Olav Selvaags tid har Selvaag jobbet med teknologi. Hele tiden har vi strukket oss for å gjøre eiendomsbransjen smartere og bedre. Den arven følger vi fortsatt, nå også gjennom Madserud Proptech Hub.

 

 

Dette er Madserud Proptech Hub; Hos oss får du tilgang til et nettverk du ikke klarer å bygge alene. Vi en stor gjeng som hjelper hverandre fremover. Vi er opptatt av raushet og deling, derfor må også alle medlemmer bidra til samspillet. Det er dette vi kaller #payitforward.

Her finner du selskaper innen eiendom og teknologi som vil endre måten norsk og internasjonal eiendomsbransje jobber på. Tempoet er høyt, men ikke høyere enn at du rekker å sette deg ned på kjøkkenet og bli kjent med de andre medlemmene. Det er ofte her magien skjer. Plutselig tar samtalen en ny vending og du kjenner at ideene vokser. Det er når du får den følelsen, vi har fått til det vi ønsker; Å være det beste stedet i Norge for teknologi og eiendom.

 

LES MER OM MADSERUD PROPTECH HUB HER

 

Vil du bli en av oss?

Vi er i dag ca 100 medlemmer fordelt på egne kontorer, faste plasser og flex-plasser. Vi har fortsatt noen flex-plasser ledig.
Ta kontakt for uforpliktende omvisning på Madserud Proptech Hub eller mer informasjon; mhn@selvaageiendom.no

 

Madserud – 3 bygg og 100 medlemmer

Våre 100 medlemmer trives godt på Madserud Proptech Hub, som ligger i Madserud Allé 34 i Oslo. Det finnes tre hus på eiendommen; Hovedhuset, Stallen og Gartnerboligen. Parken som ligger rundt husene er på 11 mål og vi har parkeringsplasser, både for medlemmer og for besøkende.
Hvis du ikke har bil selv, har vi bildelingstjeneste via Hayk. Hayk er forøvrig et av de 26 selskapene som holder til på Madserud Proptech Hub.

 

Beliggenhet og offentlig kommunikasjon

Med beliggenhet midt mellom Frognerparken og Skøyen har du enkelt tilgang til byens beste rekreasjonsområder og et rikt utvalg av shoppingmuligheter. Madserud Gård ligger kun få minutters gange fra nærmeste buss- og trikkestopp. T-banen er tilgjengelig på Majorstuen, en kort spasertur unna gjennom idylliske Frognerparken. Nærmeste togstasjon er på Skøyen bare 12 minutters gange unna. Elektriske sparkesykler og bysykler finner du i nærområdet og ved togstasjonen. Eiendommen er enkel å nå til fots eller på sykkel, det er godt med parkeringsplasser og fire ladestasjoner for el-bil.

Ta kontakt

 • Mette H. Nordtvedt
 • Eiendomssjef
 • 952 57 015