Madserud Proptech Hub / Madserud allé 34

 • Kontor

  Co-working, PropTech

 • Kontorplasser

  Fast, flex eller eget kontor

 • Parkering

  20 plasser

 • Areal

  2047 m2 BTA

 • Område

  Skøyen

Allerede fra Olav Selvaags tid har Selvaag jobbet med teknologi. Hele tiden har vi strukket oss for å gjøre eiendomsbransjen smartere og bedre. Den arven følger vi fortsatt, nå også gjennom Madserud Proptech Hub.

 


Dette er Madserud Proptech Hub;
Hos oss får du tilgang til et nettverk du ikke klarer å bygge alene. Vi en stor gjeng som hjelper hverandre fremover. Vi er opptatt av raushet og deling, derfor må også alle medlemmer bidra til samspillet. Det er dette vi kaller #payitforward.
Her finner du selskaper innen eiendom og teknologi som vil endre måten norsk og internasjonal eiendomsbransje jobber på. Tempoet er høyt, men ikke høyere enn at du rekker å sette deg ned på kjøkkenet og bli kjent med de andre medlemmene. Det er ofte her magien skjer. Plutselig tar samtalen en ny vending og du kjenner at ideene vokser. Det er når du får den følelsen, vi har fått til det vi ønsker; Å være det beste stedet i Norge for teknologi og eiendom.

LES MER OM MADSERUD PROPTECH HUB HER

 

Ta kontakt for mer informasjon; mhn@selvaageiendom.no

Madserud Proptech hub ligger i Madserud Allé 34 i Oslo. Det finnes tre hus på eiendommen; Hovedhuset, Stallen og Gartnerboligen. Parken som ligger rundt husene er på 11 mål og vi har parkeringsplasser, både for medlemmer og for besøkende.
Hvis du ikke har bil selv, har vi bildelingstjeneste via Hayk.
Det er også kort vei til tog og annen offentlig kommunikasjon.
 Elektriske sparkesykler og bysykler finner du i nærområdet og ved togstasjonen.

 

Området

Med beliggenhet midt mellom Frognerparken og Skøyen har du enkelt tilgang til byens beste rekreasjonsområder og et rikt utvalg av shoppingmuligheter. Madserud Proptech Hub ligger kun få minutters gange fra nærmeste buss- og trikkestopp. T-banen er tilgjengelig på Majorstuen, en kort spasertur unna gjennom idylliske Frognerparken. Eiendommen er enkel å nå til fots eller på sykkel, det er godt med parkeringsplasser og fire ladestasjoner for el-bil

Ta kontakt

 • Mette H. Nordtvedt
 • Eiendomssjef
 • 952 57 015