Madserud PropTech Hub / Madserud Gård

 • Kontor

  Co-working, PropTech

 • Kontorplasser

  Fast, flex eller eget kontor

 • Parkering

  20 plasser

 • Areal

  2047 m2 BTA

 • Område

  Skøyen

PÅ MADSERUD GÅRD DYRKES SMARTE LØSNINGER.
Velkommen til Norges første prop-tech hub

På Madserud Gård dyrkes det frem teknologi og tjenester for nye smarte løsninger knyttet til eiendom. Vi har åpnet den praktfulle gården for utvalgte mennesker med ambisjoner om å bygge nyskapende konsepter i eiendomsbransjen. Hos oss deler både vi og medlemmene kunnskap i et inspirerende, fleksibelt, gjestfritt og hjemmekoselig arbeidsfellesskap. Vi har skapt landets første rendyrkede miljø for utvikling av proptech.

Der Olav Selvaag i 1948 våget å utfordre byggeskikken slik at flere kunne ha sitt eget hus, ønsker vi i dag å utfordre etablerte praksiser knyttet til eiendom. Det gjør vi sammen med uredde gründere. Vi bidrar til utviklingen av nye samarbeidsformer, arbeidsmetoder og løsninger. De kreative medlemmene på Madserud Gård skal ikke nødvendigvis bygge fremtiden stein på stein, men med bit og byte.

På Madserud Gård er vi opptatt av innovasjon. Vårt fellesskap fungerer som et levende og funksjonelt laboratorium der konsepter utvikles, testes og dyrkes. Vi fremsnakker hverandre og inspirerer til innovasjon og verdiskapning.

Selvaag Eiendom kan kunsten å utvikle eiendom. Nå bruker vi vår entusiasme, kunnskap og vårt nettverk til å bygge Norges første innovasjonsmiljø for eiendomsteknologi. Det vi skaper sammen på gården, legger grunnlaget for at lønnsomme virksomheter kan dyrkes frem. Det kommer hele bransjen og Norge til gode. Enten medlemmene er finansfolk, programmerere, ingeniører, arkitekter eller advokater, er de velkommen inn hos oss.

Vi heier på gode ideer og ambisiøse mennesker. Vi setter samhold, omsorg og fellesskap høyt. Vi vet at fasen etter at forretningsideer er sådd, da fruktbare vekstvilkår skal sikres, kan være krevende. Da er det som regel nødvendig med ekstra oppfølging før innhøstingen kan starte. De som lykkes og vokser seg store – og ut av «hjemmet» på Madserud Gård – ønsker vi så å følge videre. Vi har tatt et solid steg inn i fremtiden. Velkommen inn!

 

 

Ta kontakt for mer informasjon; mhn@selvaageiendom.no

Tilrettelagte lokaler

Madserud Gård er som skapt for samhandling og danner en fantastisk ramme for både trivielle og offisielle møter, enten de er impulsive og sosiale, eller tilrettelagte og forretningsmessige.
Hovedhuset har et kjøkken som vi bruker som cafè. På Madserud Gård finnes det et utall av områder for de gode samtalene, og møterom i flere varianter og til forskjellige behov. En egen digital kantineløsning sørger for at alle medlemmer individuelt kan tilpasse serveringen. I tillegg planlegges egen bar i første etasje.
Madserud Gård er plassert midt mellom Frognerparken og Skøyen, mellom lav forstadspuls og hektisk byliv. Dette er en helt spesiell eiendom med eget parkanlegg på 11 mål og stolt historie i veggene. Byggene er oppgradert fra innerst til ytterst. Her møtes alle dagens krav til både interiørmessige og tekniske fasiliteter.
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for en omvisning med vår Community Builder, Katie.

 

Området

Med beliggenhet midt mellom Frognerparken og Skøyen har du enkelt tilgang til byens beste rekreasjonsområder og et rikt utvalg av shoppingmuligheter. Madserud Gård ligger kun få minutters gange fra nærmeste buss- og trikkestopp. T-banen er tilgjengelig på Majorstuen, en kort spasertur unna gjennom idylliske Frognerparken. Eiendommen er enkel å nå til fots eller på sykkel, det er godt med parkeringsplasser og fire ladestasjoner for el-bil

Ta kontakt

 • Mette H. Nordtvedt
 • Eiendomssjef
 • 952 57 015
 • Privat: Katie Lee Barstad
 • Community Builder, Madserud Gård
 • 469 29 949